Στο «Ελευθέριος Βενιζέλος» έφτασε το απόγευμα της Τρίτης ο Τζέισον Καπόνο για λογαριασμό του Παναθηναϊκού.

Ο Αμερικανός φόργουορντ υπέγραψε αυτόγραφα στον κόσμο που τον αναγνώρισε, δήλωσε έτοιμος να ξεκινήσει προπονήσεις με τη νέα του ομάδα, αλλά και να ακολουθήσει τις οδηγίες του προπονητή των «πράσινων». Παράλληλα εξέφρασε την επιθυμία του να βοηθήσει το «τριφύλλι» να πετύχει όσους περισσότερους από τους στόχους του γίνεται.

«Είμαι χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ. Είχα ένα οικογενειακό πρόβλημα το τελευταίο διάστημα με θέμα υγείας, το ξεπεράσαμε και τώρα είναι όλα καλά. Ήταν πολύ σοβαρό. Δεν χρειάζεται να πούμε κάτι παραπάνω, όλα είναι υπό έλεγχο και προχωράμε μπροστά. Παρακολουθώ τη νέα μου ομάδα τον τελευταίο μήνα. Σκοπός μου είναι να βοηθήσω τον Παναθηναϊκό να κατακτήσει το ελληνικό πρωτάθλημα και να φτάσει όσο πιο μακριά γίνεται στην Euroleague», δήλωσε αρχικά ο 31 ετών παίκτης και πρόσθεσε:

«Μ’ αρέσει να σκοράρω, αλλά θα κάνω ό,τι μου ζητήσει ο προπονητής της ομάδας. Ο Ούκιτς και ο Μπανκς ήδη μου έχουν μιλήσει για το σύλλογο. Ξέρω πολλά για την σπουδαία ιστορία του. Θέλω να βοηθήσω ώστε να πετύχουμε ακόμα περισσότερα. Δεν έχω παίξει μπάσκετ για μερικούς μήνες, όμως εύχομαι εφόσον είναι δυνατό από αύριο κιόλας να ξεκινήσω προπονήσεις. Στόχος μου είναι να κατακτήσουμε και άλλα πρωταθλήματα και τίτλους με τον Παναθηναϊκό. Είναι πολύ απλό, αυτό θέλουμε και μπορώ να κάνω και άλλα πράγματα μέσα στο παρκέ. Πάρα πολλά, όχι μόνο να σουτάρω καλά. Για να παίζεις στο ΝΒΑ πρέπει να κάνεις και άλλα πράγματα. Να παίζεις άμυνα, επίθεση. Έχω παίξει σε πολλές ομάδες στο ΝΒΑ, ξέρω τι πρέπει να κάνω και είμαι σίγουρος ότι μπορώ να βοηθήσω πάρα πολύ τον Παναθηναϊκό. Να παίξω άμυνα, επίθεση, να παίξω έξυπνα. Ξέρω πολύ καλά τι χρειάζεται μια τέτοια ομάδα από εμένα».

Όσο για την εμπειρία του από τον κόσμο του ΝΒΑ; «Είχα την ευκαιρία στην καριέρα μου να παίξω με πολύ μεγάλους παίκτες και μαζί τους στην ίδια ομάδα, αλλά και ως αντίπαλος, όπως ο Κόμπι Μπράιαντ. Έχω την εμπειρία που χρειάζεται, έχω μάθει από αυτούς και σίγουρα όλα αυτά θα μου φανούν πάρα πολύ χρήσιμα στην καριέρα που τώρα ξεκινάω στον Παναθηναϊκό».

Πηγή: sport-fm.gr