Ενοχλημένος από την πίεση που του άσκησαν οι δημοσιογράφοι, προκειμένου να απαντήσει αν υπάρχει κάτι νεώτερο στην υπόθεση «Σνάιντερ», φάνηκε να είναι ο Μάσιμο Μοράτι.

Ο πρόεδρος της Ίντερ προσερχόμενος στο Σαν Σίρο για να παρακολουθήσει τον αγώνα της ομάδας του με τη Νάπολι βρέθηκε ανάμεσα σε εκπροσώπους του Τύπου, οι οποίοι τον ρωτούσαν συνεχώς για τον Ολλανδό. Ο Μοράτι, τελικά, επανέλαβε όσα είχε δηλώσει τις προηγούμενες μέρες, χωρίς να πει κάτι καινούργιο.

Είναι το θέμα που απασχολεί τους οπαδούς της Ίντερ και όχι μόνο. Η υπόθεση του Γουέσλεϊ Σνάιντερ, ο οποίος αρνείται πεισματικά να υπογράψει επέκταση του συμβολαίου του με τους «νερατζούρι», αποδεχόμενος ουσιαστικά μείωση των ετήσιων αποδοχών του, κρατάει σε αγωνία τον αθλητικό κόσμο της Ιταλίας.

Όπως ήταν φυσικό, το παιχνίδι της Ίντερ με τη Νάπολι έδωσε την ευκαιρία στους δημοσιογράφους να μιλήσουν με τον Μάσιμο Μοράτι και να… εκμαιεύσουν κάποια πιθανή εξέλιξη στην υπόθεση.

Ο Μοράτι, όμως, φάνηκε να ενοχλείται από την επιμονή των εκπροσώπων Τύπου. «Και εσείς το ίδιο; Πάλι για αυτό θα με ρωτήσετε; Καταντάει βαρετό», ήταν η αντίδραση του προέδρου της Ίντερ σε ερώτηση που αφορούσε στον Ολλανδό.

Οι δημοσιογράφοι, όμως, δεν έδειχναν να πτοούνται και συνέχισαν, αναγκάζοντας τον Μοράτι να επαναλάβει όσα είχε δηλώσει τις προηγούμενες ημέρες. «Με τον Γουέσλεϊ έχουμε μια φυσιολογική σχέση. Τον εκτιμώ και με εκτιμά και εκείνος. Μιλάμε ευθέως και αυτό συνεχίζεται και αυτές τις μέρες. Αλλά αυτή η ιστορία έχει αρχίσει να με κουράζει», είπε ενοχλημένος ο Μοράτι.

Μήπως υπάρχει κάποια εξέλιξη; «Αν υπάρχει εξέλιξη; Ναι, καλά…», ήταν τα ακριβή λόγια του προέδρου των «νερατζούρι», που έδειξε να μην έχει κάτι νεώτερο να δηλώσει.

Πηγή: sport-fm.gr