Η νίκη της Παρί Σεν Ζερμέν επί της Εβιάν με 4-0 έδειξε ότι η ομάδα ξεπέρασε την αγωνιστική κρίση σύμφωνα με τον Κάρλο Αντσελότι. Οι παριζιάνοι μετά την επικράτηση με 2-1 επί της Πόρτο για το Champions League ολοκλήρωσαν με τον καλύτερο τρόπο την εβδομάδα που τελειώνει.

Στο πρωτάθλημα οι πρωτευουσιάνοι προέρχονταν από την ήττα σοκ από τη Νις με 2-1 αλλά τα γκολ των Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς, Εζεκιέλ Λαβέτσι, Τιάγκο Μότα και Κέβιν Γκαμέιρο έδωσαν τη νίκη κόντρα στο συγκρότημα του Πασκάλ Ντουπράζ.

«Μετά τη νίκη επί της Πόρτο αυτή η επικράτηση μας είναι επιβεβαίωση ότι ανακτούμε τη φόρμα μας», τόνισε ο Ιταλός τεχνικός στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου και συνέχισε: «Οι παίκτες έδειξαν πολύ καλή συμπεριφορά και δούλεψαν σκληρά. Είμαστε ευχαριστημένοι γιατί μετά από ένα διάστημα που δεν είχαμε τα αποτελέσματα που θέλαμε, είδαμε μια δυνατή ομάδα και παίκτες που έπαιξαν πολύ καλά.

Το κλειδί του αγώνα ήταν να δείξουμε το ίδιο πρόσωπο με το παιχνίδι με την Πόρτο για το Champions League. Ξεκινήσαμε πολύ δυνατά στον αγώνα με πολλή ένταση και μετά το πρώτο γκολ τα πράγματα ήταν πιο εύκολα».

Η Παρί Σεν Ζερμέν με τη νίκη αυτή έφτασε στους 29 βαθμούς, δύο λιγότερους από την πρωτοπόρο Λιόν που αναμετράται σήμερα εκτός έδρας με τη Σεντ Ετιέν.

Πηγή: sport-fm