Ο Ντούσαν Μπάγεβιτς ανακοίνωσε την 20μελή αποστολή της ΑΕΚ για το παιχνίδι με την Χάιντουκ στο οποίο δεν θα δώσουν το παρών ο τραυματίας Γεωργέας και ο τιμωρημένος Μάκος.
Νεότερα προβλήματα δεν υπήρχαν για τον Ντούσαν Μπάγεβιτς μετά την προπόνηση της Πέμπτης και έτσι ο Σερβοέλληνας τεχνικός δεν θα μπορεί να υπολογίζει μόνο στους Γεωργέα και Μάκο. Άλλωστε, οι δύο παίκτες είχαν τεθεί εκτός εδώ και μέρες καθώς ο πρώτος είναι τραυματίας ενώ ο δεύτερος είναι τιμωρημένος.

Πάντως, ο Μάκος είχε αποκομίσει και τραυματισμό από το παιχνίδι με τον Πανσερραϊκό ωστόσο την Τρίτη ήταν σε καλύτερη κατάσταση και έκανε τρέξιμο με τον κ.Πανταζή. Σε σχέση με το σχήμα απέναντι στους νεοφώτιστους, η επιστροφή του Ντιόπ αντί του Έλληνα διεθνή μοιάζει δεδομένη ενώ ερωτηματικό υπάρχει σχετικά με τον δεξιό χαφ. Ο Μπερνς είχε ξεκινήσει με τον Πανσερραϊκό, όμως υποψηφιότητα έχει θέσει και ο Λεονάρντο.

Από κει και πέρα, οι Αραμπατζής, Γιάχιτς, Λαγός, Δέλλας, Μανωλάς, Καφές, Σκόκο, Τζιμπούρ και Λυμπερόπουλος θα είναι εκτός απροόπτου οι υπόλοιποι εννιά του Μπάγεβιτς.

Μετά το τέλος της προπόνησης, ο έμπειρος τεχνικός ανακοίνωσε τους 20 παίκτες για το παιχνίδι της Πέμπτης με την Χάιντουκ και οι οποίοι είναι οι : Αραμπατζής, Σάχα, Καφές, Πατσατζόγλου, Νασούτι, Μανωλάς, Δέλλας, Γιάχιτς, Λεονάρντο, Τζιμπούρ, Νταντόμο, Καράμπελας, Μπλάνκο, Λαγός, Έντερ, Ντιόπ, Μπερνς, Σκόκο, Λυμπερόπουλος, Γκέντσογλου.

Εκπρόσωπος της Άντερλεχτ θα βρεθεί την Πέμπτη στο Ολυμπιακό Στάδιο, για να παρακολουθήσει το παιχνίδι ΑΕΚ-Χάιντουκ στην πρεμιέρα των ομίλων του Europa League. Την ίδια ώρα, ο Βασίλης Μπορμπόκης θα ταξιδέψει στο Βέλγιο, για να παρακολουθήσει το παιχνίδι Άντερλεχτ-Ζενίτ.

Πηγή: gazzetta.gr