Φρένο στους πανηγυρισμούς ποδοσφαιριστών, οπαδών, μέχρι και των μελών της διοίκησης της Γιουβέντους λόγω της χθεσινής εμφάνισης και νίκης στο παιχνίδι με την Τσέλσι έβαλε ο Αντόνιο Κόντε!

Ο προπονητής της «Μεγάλης Κυρίας» μιλώντας στα ιταλικά ΜΜΕ παραδέχθηκε ότι πρόκειται για μια σημαντική επιτυχία η τριάρα επί της πρωταθλήτριας Ευρώπης αλλά ξεκαθάρισε ότι οι πανηγυρισμοί θα πρέπει να… περιμένουν μέχρι να σφραγιστεί η πρόκριση.

«Πρόκειται για μια μεγάλη νίκη, αλλά το σημαντικό είναι η πρόκριση. Ναι κάναμε ένα μεγάλο βήμα μπροστά, ειδικά την στιγμή που πολλοί αμφέβαλλαν για εμάς στο Τσάμπιονς Λιγκ. Δώσαμε απαντήσεις και τώρα πρέπει να απαντήσουμε σε αυτούς που συνεχίζουν να μας αμφισβητούν», τόνισε ο Κόντε και συνέχισε:

«Είναι σημαντικό να πάρουμε την πρόκριση και για το κύρος της ομάδας αλλά και για οικονομικούς λόγους. Οι άλλες χώρες αναπτύσσουν το ποδόσφαιρό τους, την στιγμή που το ποδόσφαιρό μας αντιμετωπίζει σημαντικές δυσκολίες», υποστήριξε ο Αντόνιο Κόντε ο οποίος κατέληξε λέγοντας… «Η πρόκριση είναι σημαντική και για την Ιταλία».

Πηγή: Sport-fm.gr