Από την στιγμή που ο Πάμπλο Γκαρσία δεν αισθάνεται έτοιμος να προσφέρει -μη έχοντας απαλλαγεί από τις ενοχλήσεις στον τετρακέφαλο- ο Γιώργος Δώνης καταστρώνει το πλάνο του ΠΑΟΚ για την αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ (18/11) χωρίς τον Ουρουγουανό.

Ο Έλληνας τεχνικός σημείωσε ότι η προετοιμασία του «Δικεφάλου του Βορρά» για το ντέρμπι δεν γίνεται κάτω από τις πιο ευνοϊκές συνθήκες, δεδομένων των προβλημάτων τραυματισμών που αντιμετωπίζει η ομάδα, αλλά και της απουσίας των παικτών που μεσοβδόμαδα είχαν υποχρεώσεις με τις εθνικές τους ομάδες.

Ωστόσο η συγκεκριμένη επισήμανση, κάθε άλλο παρά ως δικαιολογία δεν πρέπει να εκληφθεί, καθώς άπαντες αντιλαμβάνονται τη σημασία και τις απαιτήσεις του συγκεκριμένου παιχνιδιού.

Με τα δεδομένα που υπάρχουν το πιθανότερο σχήμα με το οποίο θα παραταχθούν οι Θεσσαλονικείς είναι το ακόλουθο: σε σύστημα 4-4-2 τερματοφύλακας θα είναι ο Χακόμπο, αριστερά στην άμυνα ο Σταφυλίδης, δεξιά ο Έτο και στόπερ οι Κατσικάς, Κουμάλο, με τον Βιβιάν, πάντως, να δείχνει ικανός να διεκδικήσει τη μια από τις δύο θέσεις. Στον άξονα της μεσαίας γραμμής θα ξεκινήσουν οι Λάζαρ (επανέρχεται μετά την εξέτιση της ποινής του) και Κάτσε, έχοντας αριστερά τον Ρομπέρ (κι αυτός επανεμφανίζεται) και δεξιά τον Φωτάκη. Το επιθετικό δίδυμο θα αποτελέσουν οι Σαλπιγγίδης, Αθανασιάδης. Όλα αυτά βεβαίως θα φανούν καλύτερα στην σημερινή προπόνηση.

Πηγή: sport-fm.gr