Από τα γραφεία της ΠΑΕ Ολυμπιακός θα περάσει ο πρόεδρος του συλλόγου, Σωκράτης Κόκκαλης, ο οποίος θα έχει συνάντηση με τον μεγαλομέτοχο, Βαγγέλη Μαρινάκη, με αφορμή το θέμα της διαιτησίας.

Οι δύο ισχυροί άνδρες των «ερυθρολεύκων» είχαν συναντηθεί και την περασμένη Παρασκευή, ενώ είχαν και τηλεφωνική επαφή στο ημίχρονο της αναμέτρησης του Άρη με τον Παναθηναϊκό. Μάλιστα, ο Κόκκαλης δείχνει να συμφωνεί με την απόφαση που έχει πάρει ο Μαρινάκης να αναφερθεί έξω από τα δόντια για τη διαιτησία.

Εκτός από τα ζητήματα της ΕΠΟ και της διαιτησίας ο πρόεδρος και ο μεγαλομέτοχος του Ολυμπιακού θα συζητήσουν και για διάφορα άλλα τρέχοντα θέματα που απασχολούν τον «ερυθρόλευκο» σύλλογο το τελευταίο διάστημα.

Το «κεφάλι» του Δαλούκα

Οι άνθρωποι του Ολυμπιακού σκοπεύουν να φτάσουν στα άκρα προκειμένου να πετύχουν το 50-50 στο πρωτάθλημα. Οι «ερυθρόλευκοι» έχουν ζητήσει τον «αποκεφαλισμό» του Γιώργου Δαλούκα και θα κάνουν ότι περνάει από το χέρι τους για να το πετύχουν.

«Ο Ολυμπιακός θα ασκήσει όσο το δυνατό μεγαλύτερη πίεση στην ΕΠΟ ώστε να μην ξανασφυρίξει ο Δαλούκας. Ο συγκεκριμένος διαιτητής έχει δώσει πολλές φορές δικαιώματα και δεν είναι ανάγκη να ξαναδώσει για να καταλάβουμε ποιος είναι», έλεγαν άνθρωποι της ομάδας.

Μάλιστα, η επίσημη θέση που πήρε η ΠΑΕ μέσω του γραφείου Τύπου του συλλόγου ήταν ξεκάθαρη. «Εμείς λέμε ξεκάθαρα ότι η μοναδική αποδεκτή απόφαση όσον αφορά στον κ. Δαλούκα είναι η διαγραφή του από τους πίνακες. Δεν θα δεχθούμε καμία μεσοβέζικη λύση. Αυτός ο κύριος δεν πρέπει να ξανασφυρίξει ούτε σε τοπικό πρωτάθλημα».

Πηγή: gazzetta.gr