Μιλώντας μετά το διοικητικό συμβούλιο της ΠΑΕ Παναθηναϊκός –για πρώτη φορά μετά την ανάληψη της προεδρίας- ο Γιάννης Αλαφούζος στις δηλώσεις του στάθηκε στη μία και μόνη επιλογή που έχουν οι «πράσινοι».

Δηλαδή, να σταθούν στην ομάδα, να στηρίξουν παίκτες και τεχνική ηγεσία, ελπίζοντας έτσι να επανέλθει η ηρεμία και στη συνέχεια η αγωνιστική ανάταση.

Ο κόσμος, πάντως, δείχνει παρά τη δεδομένη λατρεία του στο «τριφύλλι» σημάδια πως κουράστηκε να κάνει υπομονή.

Άλλωστε η εικόνα των ποδοσφαιριστών στα τελευταία παιχνίδια είναι ιδιαίτερα απογοητευτική και είναι λογικό να έχει «ψυχράνει» και τους οπαδούς, οι οποίοι περιμένουν ένα σημάδι από αυτούς.

Ο Γιάννης Αλαφούζος τόνισε την πίστη του πως η μέχρι τώρα παρουσία του Παναθηναϊκού και τα αποτελέσματα που τη συνοδεύουν είναι θέμα συγκυριών και θεωρεί βέβαιο πως η ομάδα θα αποδώσει καλύτερο ποδόσφαιρο. Εφόσον αποδειχθεί πως έχει δίκιο, ο νέος πρόεδρος του Παναθηναϊκού θα έχει την ηρεμία να ασχοληθεί με τα οικονομικά προβλήματα που ταλανίζουν το σύλλογο. Όπως αποκάλυψε ο ίδιος, η φετινή χρονιά μπορεί να σωθεί σχετικά πιο εύκολα.
Τα δύσκολα όμως, δεν σταματούν εκεί. Οπότε είναι λογικό να μην επιθυμεί μια αγωνιστική «φουρτούνα» να προστίθεται στα προβλήματά του.

Πηγή: sport-fm.gr