Aπό την πρώτη στιγμή που ο Παναθηναϊκός γύρισε σελίδα τον Μάιο του 2008, μπαίνοντας στον δρόμο της πολεμετοχικότητας, ο κόσμος ήταν δίπλα στην ομάδα. Για τρίτο συνεχόμενο καλοκαίρι οι οπαδοί του «τριφυλλιού» έστειλαν το δικό τους μήνυμα στήριξης στην ομάδα με την διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας.

Το καλοκαίρι του 2008, 26.0002, πέρυσι πάνω από 25.000 και φέτος το κόντερ σταμάτησε στις 28. 456 κάρτες διαρκείας! Νέο πανελλήνιο ρεκόρ για τον κόσμο των πρωταθλητών που έδειξε την αγάπη του προς την ομάδα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ

«Η ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ανακοινώνει ότι η ολοκλήρωση της διάθεσης των καρτών διαρκείας βρίσκει τον κόσμο του Παναθηναϊκού να έχει καταρρίψει για δεύτερη φορά ένα εντυπωσιακό ρεκόρ.

Ο αριθμός των 28.456 καρτών διαρκείας είναι ο μεγαλύτερος που διατέθηκε ποτέ από οποιαδήποτε Ελληνική ομάδα. Για αυτή τη χωρίς προηγούμενο έκφραση πίστης και υποστήριξης στον Παναθηναϊκό, ευχαριστούμε θερμά τους φιλάθλους μας και αισθανόμαστε την υποχρέωση να εντατικοποιήσουμε την προσπάθειά μας σε όλα τα επίπεδα ώστε ο Παναθηναϊκός να σταθεί στο ύψος που τον θέλει ο κόσμος του».

Πηγή: gazzetta.gr