Την πλήρη υποστήριξή του στον Κριστιάνο Ρονάλντο εξεδήλωσε ο Κακά σε συνέντευξή του στο «Globo Esporte». Ο Βραζιλιάνος άσος της Ρεάλ Μαδρίτης τόνισε πως ο Ρονάλντο είναι ένας σημαντικότατος παίκτης της ομάδας και για το λόγο αυτό είναι ελεύθερος να παίζει όπως θέλει, αρκεί να κερδίζει από αυτό η Ρεάλ.

Τις τελευταίες ώρες η είδηση πως ο Ρονάλντο είναι δυσαρεστημένος στη Μαδρίτη και τη Ρεάλ κάνει το γύρο του κόσμου. Οι εικασίες είναι πολλές, τα κουτσομπολιά ακόμα περισσότερα. Όλοι περιμένουν την εξέλιξη σε ένα σίριαλ που φαίνεται να ξεκινάει μόλις τώρα.

Ο συμπαίκτης του στη Ρεάλ, Κακά, μίλησε στο «Globo Esporte» για το ζήτημα και τόνισε πως ο Ρονάλντο είναι αγαπητός από όλους στην ομάδα. «Ο Ρονάλντο ξέρει πως έχει την υποστήριξή μου. Όχι μόνο τη δική μου αλλά και όλων των άλλων παικτών. Είναι ένας σημαντικός παίκτης και για το λόγο αυτό είναι ελεύθερος να παίζει με τον τρόπο που επιθυμεί, αρκεί αυτό να προσφέρει στο γενικότερο καλό. Θα είναι από τους παίκτες που θα στηρίζουμε όλοι μας για πάντα.»

Ο Κακά, όμως, ρωτήθηκε και για τη σχέση του με τον Ζοσέ Μουρίνιο. «Έχουμε καθαρά επαγγελματικές σχέσεις. Ξέρει ποιος είμαι και τι μπορώ να κάνω. Από τη μεριά μου προπονούμαι σωστά ώστε να είμαι έτοιμος όταν με χρειαστεί. Το μόνο που θέλω είναι να είμαι καλά ψυχολογικά, ώστε να προσφέρω τις υπηρεσίες μου όταν έρθει η στιγμή. Αυτό περιμένει και ο κόσμος που με σταματάει στο δρόμο και μου λέει πως περιμένει να με δει να παίζω. Τους ευχαριστώ γιατί μου δείχνουν μεγάλη εμπιστοσύνη», τόνισε ο Κακά, που δείχνει αποφασισμένος να παλέψει για να κερδίσει μια θέση στην ενδεκάδα της «Βασίλισσας».

Πηγή: sport-fm.gr