Έχει αγωνιστεί σε πολλούς σπουδαίους συλλόγους της Ευρώπης, έχει διεθνείς παρουσίες, αλλά δεν έχει καταφέρει να στεριώσει κάπου μόνιμα, ούτε να πανηγυρίσει πολλούς τίτλους, με εξαίρεση ένα πρωτάθλημα Αγγλίας (τη σεζόν 2016-17).

Ο λόγος για τον Μιτσί Μπατσουαγί, ο οποίος ωστόσο συνεχίζει να… φορτώνει με γκολ τα αντίπαλα δίχτυα, γράφοντας μια δική του, ξεχωριστή ιστορία, όντας ο επόμενος -μετά τον Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς- που σημειώνει γκολ σε τέσσερα από τα μεγάλα πρωταθλήματα της Ευρώπης.

Ο Βέλγος επιθετικός σκόραρε στο μεσοβδόμαδα παιχνίδι της Βαλένθια με τη Θέλτα (1-1), για να ανοίξει λογαριασμό και στην Πριμέρα Ντιβιζιόν, έχοντας πριν κάνει κάτι ανάλογο σε Γαλλία με τη Μαρσέιγ, σε Αγγλία με την Τσέλσι και Γερμανία με την Μπορούσια Ντόρτμουντ.

Κάτι ανάλογο είχε πετύχει και ο Σπουδαίος Σουηδός, που είχε σκοράρει επίσης σε Ιταλία με Γιουβέντους, Ίντερ και Μίλαν, σε Ισπανία με την Μπαρτσελόνα, σε Αγγλία με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και σε Γαλλία με την Παρί Σεν Ζερμέν. Επίσης, έχει πετύχει γκολ και στην Ολλανδία με τη φανέλα του Άγιαξ.

Ωστόσο, εάν ο Μπατσουαυγί πάρει κάποια στιγμή μεταγραφή στην Ιταλία και σκοράρει και εκεί, τότε θα έχει ξεπεράσει τον Ζλάταν, προφανώς προς απογοήτευση του νυν στράικερ των Λος Άντζελες Γκάλαξι.