Αναγκασμένοι να αφήσουν στην άκρη την ήττα από την Μάλαγα και να στρέψουν την προσοχή τους στο παιχνίδι με τον Λεβαδειακό (25/08, 21:30) είναι στον Παναθηναϊκό. Πολλά τα προβλήματα για τον Ζεσουάλδο Φερέιρα εν όψει της πρεμιέρας της Σούπερ Λίγκας, έχοντας πολλές απουσίες στο χώρο της μεσαίας γραμμής και την άμυνα.

Οι «πράσινοι» θέλουν να μπουν με το δεξί στο φετινό πρωτάθλημα, αν και οι λύσεις είναι περιορισμένες για τον Πορτογάλου τεχνικό. Συγκεκριμένα, ο 66χρονος προπονητής δεν υπολογίζει τον τραυματία Ζαν-Αλέν Μπουμσόνγκ και στη δική του απουσία προστίθενται εκείνες του Κώστα Κατσουράνη και του Βίκτορ Βιτόλο.

Οι δύο χαφ είχαν συμπληρώσει κάρτες στα περσινά πλέι οφ και χρωστούν μία ακόμα αγωνιστική από το προηγούμενο πρωτάθλημα και είναι αναγκασμένοι, αφού μεταφέρεται η ποινή, να την εκτίσουν στο πρώτο αγώνα του φετινού. Παράλληλα, ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος αισθανόταν μικροενοχλήσεις, όμως όλα δείχνουν ότι θα παίξει κανονικά με τους Βοιωτούς.

Παρόλα αυτά στον Παναθηναϊκό τονίζουν ότι είναι υποχρεωμένοι να φτάσουν στους τρεις βαθμούς της νίκης και να μην μείνουν από νωρίς πίσω στη μάχη για τη διεκδίκηση του τίτλου. Επίσης, θέλουν να «ζεστάνουν» τον κόσμο της ομάδας εν όψει του κρίσιμου επαναληπτικού αγώνα με την Μάλαγα στο Ολυμπιακό Στάδιο.

Ο Φερέιρα δεν μίλησε στους παίκτες κατά τη διάρκεια της χθεσινής προπόνησης και αυτή τη στιγμή ψάχνει τους παίκτες που θα καλύψουν τα κενά που υπάρχουν σε νευραλγικές θέσεις της ενδεκάδας.

Όσον αφορά τους αντικαταστάτες, αντί του Κατσουράνη και του Βιτόλο θα παίξουν ο Ζέκα και ο Μαρίνος. Τη θέση του Μπουμσόνγκ δίπλα στον Βελάσκες θα πάρει ο Πίντο, αν και υπάρχει η πιθανότητα ο Βύντρα να αγωνιστεί στο κέντρο της άμυνας και ο Σεϊταρίδης να παίξει στα δεξιά.

Ο Πορτογάλος τεχνικός παρακολουθεί και την κατάσταση του Κουίνσι, ο οποίος όλα δείχνουν ότι θα παίξει στη ρεβάνς με τη Μάλαγα. Υπάρχει, όμως, μία πιθανότητα ο Γκανέζος μεσοεπιθετικός να είναι στην αποστολή για το παιχνίδι με τον Λεβαδειακό.

Πηγή:sport-fm.gr