Αρνητικός στο ενδεχόμενο να στηρίξει την υποψηφιότητα του Γιάννη Μώραλη για την προεδρία της Σούπερ Λίγκας παρουσιάστηκε ο Γιάννης Αλαφούζος.

Απαντώντας σε σχετική ερώτηση που δέχθηκε στο twitter, ο επικεφαλής της «Παναθηναϊκής Συμμαχίας» εξέφρασε την άποψη πως η ομάδα του δεν πρέπει να συμπλεύσει με την εκλογή του αντιπροέδρου του Ολυμπιακού.

Όσο πλησιάζουν οι εκλογές στη Σούπερ Λίγκα, τόσο περισσότερο μοιάζει να «κλειδώνει» το ενδεχόμενο ο Γιάννης Μώραλης να είναι ο μοναδικός υποψήφιος για την προεδρία. Αυτό που έμενε να διευκρινιστεί λοιπόν -περισσότερο για συμβολικούς λόγους, παρά για ουσιαστικούς- ήταν η στάση που θα κρατήσει ο Παναθηναϊκός.

Μια στάση που -κρίνοντας από τα λεγόμενα του Γιάννη Αλαφούζου στο twitter- θα είναι αρνητική. Κι αυτό διότι απαντώντας σε σχετική ερώτηση που δέχθηκε, ο επικεφαλής της «Παναθηναϊκής Συμμαχίας» τόνισε πως η ομάδα του δεν πρέπει να στηρίξει τον κ. Μώραλη, συμπληρώνοντας χαρακτηριστικά πως «αυτή τη στιγμή η Super League είναι εχθρική απέναντι στον Παναθηναϊκό».

Σε επόμενη ανάρτησή του, δε, αιτιολόγησε τη θέση του λέγοντας πως «ο πρόεδρος της Super League πρέπει να είναι πρόσωπο που να μην προέρχεται απο τους «αιωνίους», να έχει ηθική υπόσταση και την αποδοχή των πολλών…»

Πηγή: sport-fm.gr