Αύριο ολοκληρώνεται η μεταγραφή του Λεάντρο Γκρέκο στον Ολυμπιακό. Ο Ιταλός μέσος είναι στην Ελλάδα, πέρασε από ιατρικές εξετάσεις και είναι έτοιμος να παρουσιαστεί και να ενσωματωθεί στην υπόλοιπη αποστολή στην Πορτογαλία. Μετά το κλείσιμο και αυτής της μεταγραφής οι «ερυθρόλευκοι» θα στραφούν σε άλλες περιπτώσεις.

Ο Λεονάρντο Ζαρντίμ, από την πρώτη του, κιόλας, συνέντευξη στην Αυστρία, είπε πως υπάρχουν κάποια κενά στη μεσαία γραμμή αλλά και στο κέντρο της άμυνας. Με την έλευση του Γκρέκο, αλλά και την προσθήκη των διεθνών, ο Ολυμπιακός δυναμώνει. Εκεί που υπάρχει… θέμα και παραμένει είναι στο κέντρο της άμυνας.

Οι Πρωταθλητές Ελλάδας θέλουν έναν παίκτη για το κέντρο της άμυνας, καθώς τόσο η απώλεια του Μέλμπεργκ, όσο και ο τραυματισμός του Αβραάμ Παπαδόπουλου έχουν δημιουργήσει ένα κενό. Αυτό σημαίνει πως, μετά και την ολοκλήρωση του τυπικού μέρους, της μεταγραφής του Γκρέκο, θα δρομολογηθούν εξελίξεις για την συγκεκριμένη θέση.

Τα ονόματα που έχουν προκύψει είναι αρκετά, όμως μέχρι στιγμής από τον Ολυμπιακό, δεν επιβεβαιώνεται τίποτα. Είναι δεδομένο, όμως, πως σύντομα θα υπάρξουν εξελίξεις. Εξάλλου και ο ίδιος ο Πορτογάλος θα ήθελε να έχει τον κεντρικό αμυντικό στα φιλικά προκειμένου να είναι σε θέση να τον «δέσει» με τον παρτενέρ του (ο Σιόβας, φαίνεται να έχει πλεονέκτημα).

Από εκεί και πέρα, δεν αποκλείεται να υπάρξει και κίνηση για έναν ακόμα δημιουργικό μέσο, τύπου Τσάβες ή Μασάδο, χωρίς να σημαίνει πως αυτά τα ονόματα θα είναι στη σχετική λίστα. Η περίπτωση του μέσου, όμως που θα κάνει παιχνίδι αλλά θα πατάει και την αντίπαλη περιοχή, θα πρέπει να υπολογίζεται για τα μέσα Αυγούστου. Εξάλλου είναι μια εποχή που συχνά παρουσιάζονται ευκαιρίες και χαμηλά κασέ.

Πηγή: sport-fm.gr