Σε άλλες λύσεις για την τεχνική ηγεσία στρέφεται ο Παναθηναϊκός μετά το «όχι» του Σαρούνας Γιασικεβίτσιους, που πάντως αναμένεται να παραμείνει στην ομάδα ως παίκτης. Η απόφαση για τον διάδοχο του Ζέλικο Ομπράντοβιτς δεν θα αργήσει και πιθανώς να ληφθεί μέσα στην εβδομάδα. Άλλωστε ένας από τους λόγους που εγκαταλείφθηκε η λύση του «Σάρας» ήταν ότι χρειαζόταν χρόνο για να αποφασίσει για το αν θα αποσυρθεί ή όχι.

Οριστική απόφαση για το νέο προπονητή δεν υπάρχει, αλλά ψηλά στη λίστα είναι το όνομα του Γιούρι Ζντοβτς. Ο Σλοβένος τεχνικός δεσμεύεται μεν με συμβόλαιο από τη Σπαρτάκ Αγίας Πετρούπολης, αλλά εμφανίζεται θετικός στο ενδεχόμενο να δουλέψει στην Ελλάδα. Άλλωστε έχει περάσει ως παίκτης και προπονητής από τον Ηρακλή, αλλά και σαν παίκτης από τον Πανιώνιο.

Δεν είναι, ωστόσο, ο μόνος καθώς υπάρχει κι άλλα ονόματα στη λίστα. Ανάμεσά τους και αυτό του Ιγκόρ Κοκόσκοφ, του 41χρονου Γεωργιανού αλλά αμερικανοθρεμμένου προπονητή που δούλεψε φέτος ως βοηθός στους Σανς, ενώ έχει περάσει από ανάλογα πόστα σε Πίστονς και Σανς. Επίσης υπήρξε προπονητής της εθνικής Γεωργίας στο Ευρωμπάσκετ της Λιθουανίας.

Σε κάθε περίπτωση, η απόφαση δεν θα αργήσει. Άλλωστε ο νέος προπονητής έχει πολλά ζητήματα να λύσει. Με συμβόλαιο δεσμεύεται μόνο ο Δημήτρης Διαμαντίδης και πρέπει σταδιακά να αρχίσει να σχηματίζεται το ρόστερ για τη νέα σεζόν. Τις προσεχείς μέρες θα γίνει νέα επαφή με τον κοινό εκπρόσωπο των Καϊμακόγλου, Βουγιούκα και Περπέρογλου, με τους οποίους σε πρώτη φάση υπάρχει οικονομική διαφορά. Είναι φυσικό όλοι οι παίκτες να είναι διστακτικοί τουλάχιστον μέχρι να ανακοινωθεί το όνομα του νέου προπονητή.

Πηγή: sport-fm.gr