Ο Παναθηναϊκός μπορεί να μην έχει βρει ακόμα τον διάδοχο του Ζέλικο Ομπράντοβιτς για τον πάγκο της ομάδας, όμως όπως αναφέρει το eurohoops.net η διοίκηση της ομάδας προγραμματίζει τις μεταγραφικές της κινήσεις ώστε να ενισχύσει το ρόστερ της με Έλληνες παίκτες.

Έτσι μετά τα σενάρια για τον Μάικ Μπράμος, οι «πράσινοι» φέρονται να θέλουν για την φροντ λάιν τους τον Δημήτρη Μαυροειδή.

Ο διεθνής σέντερ έχει συμβόλαιο με την Μπιλμπάο για ακόμα ένα χρόνο για αυτό και στον Παναθηναϊκό κρατούν στάση αναμονής μέχρι μάθουν πιο είναι το μπάι άουτ του παίκτη ή αν υπάρχει περίπτωση να τον αφήσει ελεύθερο ο βασκικός σύλλογος.

Το «τριφύλλι», πάντως, αν και περιμένει να δει τις προθέσεις του Μάικ Μπατίστ, έχει κάνει επίσης πρόταση στον Ίαν Βουγιούκα, ενώ έχει κάνει και συζητήσεις με τον Σοφοκλή Σχορτσανίτη. Τα χρήματα που προσφέρει και στους δύο παίκτες είναι τα ίδια, 500 χιλιάδες ευρώ τη σεζόν.

Τώρα ποιοι θα είναι αυτοί που τελικά θα φορέσουν τα «πράσινα»; Μάλλον όποιοι αποδεχθούν πρώτοι την πρόταση του εξάκις πρωταθλητή Ευρώπης…

Πηγή: sport-fm.gr