Με «αποστολή» τους να γίνουν ένα με την οικογένεια της Εθνικής, εργαζόμενοι της Amstel από το εργοστάσιο της Πάτρας επιστρατεύτηκαν για να εμψυχώσουν τους πιο κοντινούς ανθρώπους των παικτών της Εθνικής Ομάδας Ποδοσφαίρου και με αίσθημα εθνικής υπερηφάνειας έστησαν μία μοναδική ποδοσφαιρική γιορτή στον Αμπελώνα Ηλείας, γεμάτη συγκίνηση, αγωνία και έντονες στιγμές!

Η γιορτή στήθηκε με τη συνεισφορά εργαζομένων της Amstel, στον Αμπελώνα Ηλείας, γενέτειρα του αρχηγού της Εθνικής Ομάδας Ποδοσφαίρου, Γιώργου Καραγκούνη. Κάτοικοι του χωριού και μέλη της οικογένειας της Amstel, παρακολούθησαν μαζί με τους αγαπημένους του διεθνή μας ποδοσφαιριστή την προσπάθεια της Ελλάδας στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ποδοσφαίρου!

Συγκεκριμένα, εργαζόμενοι της Amstel, φορώντας τη φανέλα με το No 10, όπου έχουν αποτυπωθεί οι φωτογραφίες όλων των υπαλλήλων της εταιρείας, ταξίδεψαν μέχρι το χωριό Αμπελώνας Ηλείας και παρακολούθησαν την προσπάθεια της ομάδας μας στα γήπεδα της Πολωνίας, μαζί με την οικογένεια του αρχηγού της Εθνικής. Όλοι μαζί έζησαν την ένταση του παιχνιδιού, ένιωσαν την αγωνία της κάθε φάσης, γεύτηκαν μοναδικές ποδοσφαιρικές στιγμές, μεταφέροντας μηνύματα δύναμης και περηφάνιας στην Εθνική μας ομάδα… γιατί η μεγαλύτερη νίκη είναι να είμαστε «Όλοι μαζί, ένα με την Εθνική»

Η Amstel, Υπερήφανος Χορηγός της Εθνικής Ομάδας, και θερμός υποστηρικτής του ποδοσφαίρου επί σειρά ετών, συνεχίζει και αυτή τη χρονιά δυναμικά στηρίζοντας την Εθνική μας Ομάδα καλώντας τον κόσμο να γίνει ένα με την Εθνική μας. Στο πλαίσιο αυτό, οργανώνοντας μία ξεχωριστή γιορτή, η οικογένεια της Amstel ένωσε τη φωνή της με αυτή των μελών της οικογένειας του Γιώργου Καραγκούνη.