Oι εμφανίσεις του Φερνάντο Γκάγκο με την φανέλα της Ρόμα, στην οποία αγωνίστηκε με την μορφή δανεισμού την σεζόν που ολοκληρώθηκε, ανάγκασαν την διοίκηση της ομάδας να «χτυπήσει» άμεσα την… πόρτα της Ρεάλ Μαδρίτης στην οποία και ανήκει ο παίκτης, προκειμένου να καταθέσει πρόταση για την αγορά των δικαιωμάτων του.

Οι «τζιαλορόσι» απέκτησαν ως δανεικό τον Αργεντινό το περασμένο καλοκαίρι και η Ρεάλ Μαδρίτης στην συμφωνία των δύο πλευρών, συμπεριέλαβε και οψιόν αγοράς έναντι 7 εκατ. ευρώ. Η Ρόμα βέβαια, ειδικά την συγκεκριμένη χρονική περίοδο και με τα οικονομικά δεδομένα που υπάρχουν στην αγορά… «χτύπησε» την πόρτα των Ισπανών έχοντας στην τσέπη ένα σαφώς μικρότερο ποσό προς διάθεση.

Οι Ιταλοί έριξαν στο τραπέζι το ποσό των 3 εκατ. ευρώ προκειμένου να αποκτήσουν τα δικαιώματα του Γκάγκο, με… πάτημα και το γεγονός ότι ο ίδιος ο παίκτης πιέζει την «βασίλισσα» να δεχθεί την πρόταση.

Επίσης, ο 26χρονος ζητάει από τους διοικούντες τη Ρεάλ να εκτιμήσουν το γεγονός ότι πέρυσι δέχθηκε μείωση μισθού για να μπορέσει να αγωνιστεί δανεικός στη Ρόμα. Μένει πλέον να παρθεί μία απόφαση από τον Μουρίνιο, όσον αφορά το μέλλον του παίκτη, με τον Πορτογάλο να μην είναι και μεγάλος θαυμαστής …των ικανοτήτων του Λατινοαμερικάνου.

Πηγή: sport-fm.gr