Η αρχή έγινε και, πλέον, απομένει το happy end. Οι διοικούντες της Μάντσεστερ Σίτι και ο Ρομπέρτο Μαντσίνι κάθισαν στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων, με σκοπό την ανανέωση της συνεργασίας τους. «Χρυσάφι» στη διάθεση του Ιταλού προπονητή, σύντομα αναμένονται εξελίξεις, με το ρεπορτάζ να δείχνει ότι αυτές θα είναι θετικές.

Σύμφωνα με αποκλειστικό θέμα της «Daily Mail», οι συζητήσεις ανάμεσα στις δύο πλευρές άρχισαν, με τον Μαντσίνι να βρίσκεται από την Παρασκευή στο Άμπου Ντάμπι και να έχει συναντηθεί αρκετές φορές αυτό το τριήμερο με τον Χαλντούν Αλ Μουμπάρακ, τον πρόεδρο του συλλόγου.

Από την πλευρά της, η Σίτι προσφέρει τριετές συμβόλαιο στον Ιταλό προπονητή, με τις απολαβές να αγγίζουν τα 5 εκατ. λίρες το χρόνο.

Το τρέχον συμβόλαιο αποφέρει 3.5 εκατ. λίρες στον Μαντσίνι, με τους πρωταθλητές Αγγλίας να αυξάνουν σημαντικά το μισθό του προπονητή τους.

Όπως αναφέρει η αγγλική εφημερίδα, ο Μαντσίνι πέταξε για την αραβική χερσόνησο μαζί με το βοηθό του, Ντέιβιντ Πλατ, αλλά και με τον Μπράιαν Μάργουντ, εκτελεστικό διευθυντή των «πολιτών». Μέχρι το βράδυ της Κυριακής δεν υπήρχε συμφωνία ανάμεσα στις δύο πλευρές και αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο δεν έχουν υπάρξει ανακοινώσεις για το ταξίδι του Ιταλού στο Άμπου Ντάμπι.

Πηγή: england365