Η νίκη της Ρεάλ Μαδρίτης στο «Καμπ Νου» ουσιαστικά της έδωσε το πρωτάθλημα και ξεκαθάρισε τα πράγματα στην κορυφή της Πριμέρα Ντιβισιόν. Πλέον αυτή την αγωνιστική της Πριμέρα Ντιβισιόν ενδεχομένως να συμβεί κάτι αντίστοιχο για την τρίτη θέση που δίνει εισιτήριο στο Τσάμπιονς Λιγκ.

Και αυτό γιατί το παιχνίδι που συγκεντρώνει τα περισσότερα βλέμματα στην 36η αγωνιστική της Πριμέρα Ντιβισιόν είναι αυτό ανάμεσα στη Μάλαγα και τη Βαλένθια. Οι δύο ομάδες που μάχονται για το τέλευταίο εισιτήριο της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης τίθενται αντιμέτωπες την Κυριακή.

Οι «νυχτερίδες», οι οποίες αγωνιστικά δεν είναι στην καλύτερη τους κατάσταση έχουν τρεις βαθμούς περισσότερους από την Μάλαγα στον βαθμολογικό πίνακα. Έτσι σε περίπτωση που δεν γνωρίσουν την ήττα διατηρούν το προβάδισμα για την κατάκτηση της τρίτης θέσης. Σε άλλη περίπτωση όμως η Μάλαγα μπαίνει για τα καλά στο «κόλπο».

Η πρωτοπόρος της βαθμολογίας, Ρεάλ Μαδρίτης υποδέχεται τη Σεβίλλη και η Μπαρτσελόνα αντιμετωπίζει εκτός έδρας την Ράγιο Βαγιεκάνο.

Το πρόγραμμα της 36ης αγωνιστικής της Πριμέρα Ντιβισιόν

Σάββατο, 28/04
Χετάφε – Μαγιόρκα
Λεβάντε – Γρανάδα
Εσπανιόλ – Σπόρτινγκ Χιχόν
Σοσιεδάδ – Σανταντέρ
Βιγιαρεάλ – Οσασούνα

Κυριακή, 29/04
Ρεάλ Μαδρίτης – Σεβίλλη
Σαραγόσα – Αθλέτικ Μπιλμπάο
Μάλαγα – Βαλένθια
Μπέτις – Ατλέτικο Μαδρίτης
Ράγιο Βαγιεκάνο – Μπαρτσελόνα

Η επόμενη αγωνιστική (37η)
Σαραγόσα – Σανταντέρ
Αθλέτικ Μπιλμπάο – Χετάφε
Μαγιόρκα – Λεβάντε
Γρανάδα – Ρεάλ Μαδρίτης
Σεβίλλη – Ράγιο Βαγιεκάνο
Μπαρτσελόνα – Εσπανιόλ
Σπόρτινγκ Χιχόν – Μπέτις
Ατλέτικο Μαδρίτης – Μάλαγα
Βαλένθια – Βιγιαρεάλ
Οσασούνα – Σοσιεδάδ

Πηγή: sport-fm.gr