Η παγκόσμια ποδοσφαιρική κοινότατα ακόμη προσπαθεί να συνέλθει από το σοκ που προκάλεσε η είδηση του θανάτου του Ντάβιντε Αστόρι σε ηλικία 31 ετών. Ωστόσο, είναι κάποιοι παίκτες του FIFA 18 μόνο… μουδιασμένοι δεν φάνηκαν, καθώς εκμεταλλεύτηκαν αυτό το τραγικό γεγονός, μόνο και μόνο για να επωφεληθούν στο παιχνίδι.

Συγκεκριμένα, κάποιοι από τους gamers είδαν ως καλή ευκαιρία να εξαργυρώσουν την απώλεια του αρχηγού της Φιορεντίνα. Για όσους δεν γνωρίζουν το παιχνίδι, στις τελευταίες εκδόσεις του, υπάρχει ένα σύστημα που λέγεται FIFA Ultimate Team, μέσω του οποίου μπορεί ο παίκτης να φτιάξει τη δική του υπερομάδα.

Το FUT επιτρέπει στους παίκτες να ανταλλάσσουν ποδοσφαιριστές, η τιμή των οποίων μπορεί να φτάσει στα 10.000 νομίσματα στην πλατφόρμα του παιχνιδιού. Συνήθως, σε αυτές τις τιμές κινούνται τα κόστη των μεγάλων αστέρων του ποδοσφαίρου. Όμως, τις τελευταίες ώρες προστέθηκε και αυτό του αδικοχαμένου Αστόρι.

cogsduog1

Ήδη πολλοί παίκτες του δημοφιλούς παιχνιδιού εξέφρασαν την αντίδρασή τους για όσους χρησιμοποίησαν αυτήν την τακτική. Μάλιστα, έστειλαν και σχετικό αίτημα στην εταιρεία να «παγώσει» την καρτέλα του Αστόρι και ο παίκτης να μην είναι διαθέσιμος για ανταλλαγές…

cogsduog2 cogsduog3 cogsduog4 cogsduog5