Στην άκρη αφήνουν το αγωνιστικό κομμάτι (που δεν ήρθε ποτέ) του αγώνα στην Τούμπα με τον ΠΑΟΚ στον Ολυμπιακό, καθώς η εβδομάδα που διανύουμε, περιλαμβάνει προετοιμασία για το «αιώνιο» ντέρμπι, έστω κι αν ο Παναθηναϊκός αυτής της σεζόν δεν είναι στα καλύτερά του.

Ο Όσκαρ Γκαρθία και οι παίκτες του καλούνται να προετοιμαστούν για το παιχνίδι της 24ης αγωνιστικής της Super League κόντρα στο «τριφύλλι», με το βλέμμα να βρίσκεται στο δευτεροβάθμιο ποδοσφαιρικό όργανο, που μέχρι την Πέμπτη (01/03) θα αποφασίσει για το εάν ισχύσει κανονικά η τιμωρία τους, για τα όσα συνέβησαν μετά της λήξης του παιχνιδιού με αντίπαλο την ΑΕΚ. Αυτό που… καίει, είναι κυρίως η επιστροφή των 3 βαθμών, καθώς ήδη η ομάδα εξέτισε τη μια από τις δύο αγωνιστικές χωρίς κόσμο στο Καραϊσκάκη.

Φυσικά, στον Πειραιά θα ήθελαν να έχουν τον κόσμο τους κόντρα στους «πράσινους», αλλά το βασικό είναι να πάρουν πίσω τους βαθμούς και να μπουν για τα καλά ξανά στη μάχη του τίτλου. Τα πάντα αναμένεται να έχουν ξεκαθαρίσει το επόμενο 48ωρο, όταν και θα έχει μπει στην τελική ευθεία η προετοιμασία της ομάδας.

Όσον αφορά τις σκέψεις του Καταλανού τεχνικού, δεν δείχνουν να έχουν ιδιαίτερες διαφοροποιήσεις με τα πλάνα που κατέστρωνε για να αντιμετωπίσει τον ΠΑΟΚ. Δηλαδή Προτό, Ομάρ, Μποτία, Σισέ, Κούτρης, Ρομαό, Ταχτσίδης, Οφόε, Πάρντο, Μιραλάς και Ανσαριφάρντ έχουν προβάδισμα ενδεκάδας. Θέση διεκδικούν επίσης και οι Φορτούνης, Μάριν και Ζιλέ, όπως δηλαδή για το ματς της Τούμπας..