Η πορεία της Λίβερπουλ προκαλεί «πονοκέφαλο» στη διοίκηση της ομάδας, με τους Αμερικανούς ιδιοκτήτες της να ζητούν από τον Κένι Νταλγκλίς γραπτή αναφορά για την εικόνα που παρουσιάζουν οι «κόκκινοι». Στο τέλος της σεζόν τα κρίσιμα ραντεβού των δύο πλευρών, «σωσίβιο» η κατάκτηση του Κυπέλλου.

Η Λίβερπουλ πραγματοποιεί τη χειρότερη πορεία της, στην ιστορία της στην Πρέμιερ μετά από 31 αγώνες, και οι φίλαθλοί της έχουν ξεχάσει, ήδη, την κατάκτηση του Λιγκ Καπ.

Τα συνεχή ανεπιτυχή αποτελέσματά της κάνουν τους ιδιοκτήτες του συλλόγου να λάβουν μέτρα, αν και αυτά περιορίζονται στους …θεσμικούς ρόλους και αντικατοπτρίζουν τον αμερικανικό τρόπο διοίκησης ενός οργανισμού.

Ο Κένι Νταλγκλίς πρέπει να αποστείλει στους ιδιοκτήτες της ομάδας γραπτή αναφορά, στην οποία θα αναλύεται λεπτομερώς η πορεία της και θα εξηγούνται οι λόγοι που οδήγησαν στα ανεπιτυχή αποτελέσματα. Ταυτόχρονα, οι Νταμιάν Κομολί και Στιβ Κλαρκ, διευθυντής ποδοσφαίρου και βοηθός προπονητή αντίστοιχα, θα κληθούν στις ΗΠΑ για συνάντηση με τον Τζον Χένρι. Στο ραντεβού των τριών αντρών αναμένεται να συζητηθούν όλα τα θέματα που αφορούν στη λειτουργία του συλλόγου, ενώ θα γίνει και ο προγραμματισμός της νέας περιόδου.

Όλα τα παραπάνω δεν πρόκειται να γίνουν πριν το τέλος της σεζόν, αφού οι Αμερικανοί επιχειρηματίες δεν θέλουν να διαταράξουν περισσότερο το κλίμα στο εσωτερικό των «κόκκινων». Σύμφωνα με ρεπορτάζ στο βρετανικό Τύπο, ο Χένρι είναι ιδιαίτερα ενοχλημένος με την εικόνα που βλέπει, κυρίως μετά τον τελικό του Λιγκ Καπ, με τους «reds» να έχουν χάσει 6 από τα τελευταία παιχνίδια! Παρόλα αυτά, μέχρι στιγμής δεν έχει τεθεί θέμα αντικατάστασης του Κένι Νταλγκλίς.

Πηγή: sport-fm.gr