Αισιόδοξος για το μέλλον του Παναθηναϊκού είναι ο Μίμης Δομάζος. Η μεγάλη δόξα του παρελθόντος και μέλος του Δ.Σ της ΠΑΕ μιλώντας στον NovaΣΠΟΡ FM 94.6, τόνισε πως περιμένει πως η ομάδα θα αυξήσει -σύντομα κιόλας- τη διαφορά της από τον δεύτερο Ολυμπιακό στο πρωτάθλημα, ενώ και στα διοικητικά προέβλεψε θετικές εξελίξεις.

Αναλυτικά όσα είπε στην εκπομπή «Insiders» και τον Βασίλη Σαμπράκο:

«Η ομάδα αγωνιζόταν κάθε δυο μέρες, αλλά έβγαλε πολύ δύσκολο πρόγραμμα χωρίς να χάσει βαθμούς και τώρα που θα παίζει ένα παιχνίδι την εβδομάδα –έχοντας και πιο εύκολο πρόγραμμα- δεν θα έχει κανένα πρόβλημα», είπε αρχικά ο Μίμης Δομάζος που πιστεύει πως είναι φυσιολογικό το φαινόμενο μια ομάδα να έχει διακυμάνσεις στην απόδοσή της.
«Επόμενο είναι να κάνει και κάποια κοιλιά. Το καλό είναι πως δεν έχασε βαθμούς», ήταν τα λόγια του.

Ο παλιός μεγάλος άσος του «τριφυλλιού» δεν συμφωνεί με την άποψη πως ο Παναθηναϊκός εξαρτάται τόσο πολύ από τον Λέτο, αφού υποστήριξε:
«Έχει 20 ποδοσφαιριστές η ομάδα. Κάθε παίκτης μπορεί να είναι σε φόρμα διαφορετική μια στιγμή. Ήταν στην αρχή και για καιρό ο Λέτο, μετά ο Κατσουράνης, ο Κουΐνσι, ο Ζέκα και η ομάδα προχώρησε. Έτσι κατάφερε να ξεφύγει από τον Ολυμπιακό που τον κυνηγάει στους 5 βαθμούς που πιθανόν την Κυριακή να βρεθεί στους 7 ή τους 8»!

«Θα θέλαμε να συνεχίσει ο Φερέιρα. Είναι ένας εξαιρετικός κύριος και μου έκανε μεγάλη εντύπωση. Μιλήσαμε για μια ώρα στην κοπή της πίτας. Θα είναι κρίμα να μην μείνει», σχολίασε το μέλος του διοικητικού συμβουλίου της ΠΑΕ για το θέμα του τεχνικού του συλλόγου, ενώ στο τέλος αναφέρθηκε και στο θέμα των Αράβων επενδυτών:

«Δεν νομίζω να υπάρξει πρόβλημα. Είναι μαγαζί γωνία o Παναθηναϊκός. Άλλωστε παίρνοντας και το πρωτάθλημα θα βάλει 20 εκατ. ευρώ στο ταμείο του. Πιστεύω πως όταν περάσει το αθλητικό νομοσχέδιο, θα τελειώσει θετικά και η υπόθεση με τους Άραβες επενδυτές».

Πηγή: sportfm.gr