Με το 1-0 επί της Δόξας, ο Παναθηναϊκός έφτασε τα τέσσερα συνεχόμενα ματς με μηδέν παθητικό, επίδοση που είχε να σημειώσει περίπου 1,5 χρόνο!

Εκτός από το ματς με τους «μαυραετούς», το «τριφύλλι» κράτησε ανέπαφη την εστία του στα παιχνίδια με Κέρκυρα και ΠΑΣ Γιάννινα για το πρωτάθλημα, αλλά και για 120 λεπτά στον αγώνα με τον Πανιώνιο για το Κύπελλο, φτάνοντας τα 420 λεπτά δίχως τέρμα σε όλες τις διοργανώσεις.

Γεγονός που μπορεί να χαρακτηριστεί, τουλάχιστον, εντυπωσιακό, αφού οι «πράσινοι» τα είχαν καταφέρει μόνο τρεις φορές μέχρι στιγμής σε ολόκληρη τη σεζόν να μην δεχτούν γκολ, (4-0 με Εργοτέλη, 2-0 με Κέρκυρα και 1-0 με Αγροτικό Αστέρα).

Και ακόμη πιο εντυπωσιακό το κάνει το γεγονός πως στην Παιανία έχουν να δουν ένα τέτοιο μίνι σερί από το τέλος της σεζόν 2009-10, όταν και με τον Νίκο Νιόπλια στον πάγκο κατέκτησαν το νταμπλ. Τότε οι «πράσινοι» είχαν πέντε συνεχόμενες αναμετρήσεις που κράτησαν ανέπαφη την εστία τους (3-0 με Ατρόμητο για το πρωτάθλημα, 0-0 με ΠΑΣ Γιάννινα για τους «4» του Κυπέλλου, 2-0 με Ηρακλή για το πρωτάθλημα, 1-0 με ΠΑΣ για το πρωτάθλημα και 1-0 με Άρη στον τελικό του Κυπέλλου), αποτελέσματα που έβαψαν «πράσινους» και τους δύο εγχώριους τίτλους.

Μεγάλο μερίδιο ευθύνης για αυτό το σερί θα πρέπει, ωστόσο, να αποδοθεί στον Ορέστη Καρνέζη. Ο τερματοφύλακας του «τριφυλλιού» είναι αναγεννημένος φέτος και δεν έχει δεχθεί ακόμη τέρμα σε πέντε παιχνίδια (έξι αν υπολογίσει κανείς τα τρία λεπτά που αγωνίστηκε στο Περιστέρι πριν αποβληθεί) και συνολικά 573 λεπτά (!), την ώρα που ο Στέφανος Καπίνο, παρότι πραγματοποίησε εξαιρετικές εμφανίσεις κράτησε μόνο μία φορά το «μηδέν» στο 4-0 επί του Εργοτέλη.

Πηγή: Sday.gr