Προσπάθεια να τονώσει το ηθικό του Σωτήρη Νίνη έκανε ο Ζεσουάλδο Φερέιρα στην προτελευταία προπόνηση του Παναθηναϊκού. Συγκεκριμένα, ο Πορτογάλος τεχνικός θέλησε να ενημερωθεί για την κατάσταση του διεθνούς μεσοεπιθετικού και τις σκέψεις που έχει για το μέλλον του.

Ο Νίνης – όπως αναφέρει η SportDay – ενημέρωσε ότι επιθυμεί να αγωνιστεί στο εξωτερικό, αν και μέχρι στιγμής δεν έχει αποφασίσει τι θα κάνει. «Δεν θέλω να επηρεαστεί το κλίμα εξαιτίας μου. Απλώς θέλω να γυρίσω δυνατός και να βοηθήσω να πάρει ο Παναθηναϊκός το πρωτάθλημα», είπε ο 22χρονος παίκτης στον Φερέιρα.

Από την πλευρά του, ο Πορτογάλος απάντησε: «Να δουλέψεις στην αποθεραπεία σου και να γυρίσεις σύντομα. Όσο ανήκεις στον Παναθηναϊκό είσαι στα πλάνα μου. Η ομάδα σε περιμένει. Ξέρω πόσο δύσκολο είναι για έναν παίκτη να περνάει τραυματισμό χιαστού».

Την ίδια ώρα, έχει αναπτυχθεί έντονη φημολογία που θέλει τον Νίνη να έχει δεχθεί πρόταση από την Πάρμα της τάξεως των 750.000 ευρώ, όμως ο Παναθηναϊκός παρουσιάζεται έτοιμος να κάνει αντεπίθεση για τον διεθνή άσο. Συγκεκριμένα, οι «πράσινοι» φέρονται να προσφέρουν συμβόλαιο 600.000 ευρώ, δηλαδή βελτιωμένη κατά 200.000 ευρώ, και θα υπάρχουν και κάποια μπόνους επίτευξης στόχων, με τα οποία πλησιάζουν την προσφορά των Ιταλών.

Οι επιλογές του Πετρόπουλου

Δύο είναι οι επιλογές του Αντώνη Πετρόπουλου, ο οποίος έχει ζητήσει να μείνει ελεύθερος από τον Παναθηναϊκό. Ο μάνατζερ του 25χρονου επιθετικού, Γιάννης Γλυκός, και ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού, Δημήτρης Γόντικας, βρίσκονται σε επαφή και εξετάζουν τα εξής: η μία επιλογή είναι να μείνει ελεύθερος ο ποδοσφαιριστής, χωρίς όμως να πάρει περίπου 100.000 ευρώ από τα δεδουλευμένα του.

Η άλλη είναι να ανανεώσει το συμβόλαιό του μέχρι το καλοκαίρι του 2014 και να παραχωρηθεί με τη μορφή δανεισμού στον Άρη ή τον Παναιτωλικό. Υπενθυμίζεται ότι ενδιαφέρον για τον Πετρόπουλο φέρεται να έχει εκδηλώσει και η ΑΕΚ, όμως θα ήθελε να τον αποκτήσει ως ελεύθερο.

Ανακοινώνεται του Χριστοδουλόπουλου
Δεν αποκλείεται μέχρι την Τετάρτη να έχει ανακοινωθεί η συμφωνία του Παναθηναϊκού με τον Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο, ο οποίος φέρεται να έχει ήδη υπογράψει τριετές συμβόλαιο και οι ετήσιες απολαβές του θα φτάσουν μέχρι τις 500.000 ευρώ ετησίως.

Σειρά θα πάρουν πλέον ο Σιμάο και ο Σπυρόπουλος, ενώ θα υπάρξει συνάντηση με τον Σεϊταρίδη και τον Μελίσση για να υπάρξουν κάποια χρήματα για την απόκτηση ενός στόπερ (όπως θέλει ο Φερέιρα).

Ψάχνει λύσεις ο Φερέιρα
Προβληματισμένος από τους τραυματισμούς του Κουίνσι και του Ρούντολφ ήταν ο Ζεσουάλδο Φερέιρα εν όψει του αγώνα (04/01, 17:15) του Παναθηναϊκού στην έδρα του Παναιτωλικού. Επίσης, ο Πορτογάλος τεχνικός δεν υπολογίζει τον Λέτο και προκύπτει πρόβλημα στην επίθεση του «τριφυλλιού».

Το ιατρικό επιτελείο αναφέρει ότι ο Κουίνσι και ο Ρούντολφ δεν θα είναι έτοιμοι και ο Φερέιρα ψάχνει εναλλακτικές λύσεις. Το αρχικό σχήμα θα αποτελέσουν πιθανότατα οι Καπίνο, Μαρίνος, Καντέ, Μπουμσόνγκ, Σπυρόπουλος, Σιμάο, Κατσουράνης, Μαυρίας, Ζέκα, Κλέιτον και ένας εκ των Τοτσέ ή Πετρόπουλου.

Πηγή: sportfm.gr