Νέος μάνατζερ θα διαχειρίζεται στο εξής την καριέρα του Χουάν Κάλα. Ο Ισπανός αμυντικός της ΑΕΚ ανακοίνωσε πως διέκοψε τη συνεργασία του με τον Εμίλιο ντε λα Ρίβα και συμφώνησε με την εταιρεία του Άλβαρο Τόρες.

Αναλυτικά η ανακοίνωση στην ιστοσελίδα του νεαρού αμυντικού:

«Η καριέρα του ποδοσφαιριστή είναι σχετικά μικρή και στιγματίζεται από σημαντικές στιγμές, οι οποίες κάνουν έναν παίκτη να προοδεύει. Γι’ αυτό το πράγμα, η πρόοδος δεν πρέπει να σταματάει, μερικές φορές πρέπει να παίρνεις επώδυνες προσωπικές αποφάσεις αλλά επαγγελματικά αναγκαίες.

Μετά από 7 χρόνια, σταμάτησα τη συνεργασία με την εταιρεία Emilio de la Riva and Viasport και μεταφέρθηκα στην εταιρεία You First Sport, με τον Alvaro Torres, www.u1st-sports.com.

Τα τελευταία χρόνια η αφοσίωση και η επαγρύπνηση του Εμίλιο για μένα και την οικογένειά μου ήταν αξιέπαινη, δημιουργώντας ενθουσιασμό σε ένα αγόρι 15 χρονών για να γίνει επαγγελματίας στον δύσκολο κόσμο του ποδοσφαίρου. Το ξέρω, είμαι εδώ, λόγω αυτής της υποστήριξης, της παροχής συμβουλών και εργασίας. Έτσι έχω μόνο λόγια ευγνωμοσύνης.

Οι επαγγελματικές μας σταδιοδρομίες διαχωρίζονται, αλλά έκανα ένα φίλο ζωής.

Τώρα αρχίζω μια νέα φάση με τον Αλβάρο Τόρες και την You First Sport, η οποία θα σηματοδοτήσει το μέλλον μου προς το καλύτερο, ανοίγοντας νέους ορίζοντας για να επιτύχω υψηλότερους στόχους. Επειδή πρέπει πάντα να προσπαθείς για το ακατόρθωτο, για να το πραγματοποιήσεις και να το κάνεις να συμβεί».

Πηγή: sport-fm.gr