Με την ελπίδα το μπαράζ των τραυματισμών να σταματήσει στον χθεσινό του Ιμπαγάσα, οι παίκτες του Ολυμπιακού προπονήθηκαν στο Ρέντη αρχίζοντας την προετοιμασία τους για το παιχνίδι με την Άρσεναλ στο Τσάμπιονς Λιγκ.

Τα βλέμματα ήταν στραμμένα στον Μέλμπεργκ. Ο Σουηδός κεντρικός αμυντικός –όπως αναμενόταν- γυμνάστηκε με τους συμπαίκτες του, θέτοντας τον εαυτό του στη διάθεση του Ερνέστο Βαλβέρδε για το παιχνίδι της Τρίτης.

Τουλάχιστον, τα χέρια του Ισπανού προπονητή λύνονται όσον αφορά την αμυντική γραμμή της ομάδας, η οποία με την επιστροφή του Μέλμεργκ, μπορεί να είναι η ίδια με τα προηγούμενα παιχνίδια των ερυθρολεύκων στη διοργάνωση. Δηλαδή, ο Μέλμπεργκ με τον Αβραάμ Παπαδόπουλο στο κέντρο και τους Μαρκάνο, Τοροσίδη στα άκρα, με αποτέλεσμα τον Χολέμπας να μπορεί να μετατεθεί στη μεσαία γραμμή.

Όσοι ποδοσφαιριστές αγωνίστηκαν χθες ακολούθησαν πρόγραμμα αποκατάστασης.

Ο Φουστέρ παρουσίασε συμπτώματα γαστρεντερίτιδας, υποβλήθηκε σε εξετάσεις, και του χορηγήθηκε φαρμακευτική αγωγή. Ο Ορμπάιθ ακολούθησε πρόγραμμα ατομικής προπόνησης για λόγους προφύλαξης, ενώ ο Γέστε συνέχισε το πρόγραμμα ατομικής προπόνησης που ακολουθεί. Οι «ερυθρόλευκοι» θα ολοκληρώσουν την προετοιμασία τους αύριο με προπόνηση που θα γίνει στις 19:00 στο Ρέντη.

Πηγή: sport-fm.gr