Από χθες το βράδυ και ειδικά σήμερα, Τετάρτη, το πρωί κυκλοφόρησε έντονα η φημολογία για συμφωνία του Σοτζέι Μασούντ με τον Μαρίνο Ουζουνίδη, προκειμένου ο Ιρανός μεσοεπιθετικός να μεταπηδήσει το προσεχές καλοκαίρι από τον Πανιώνιο στον Παναθηναϊκό. Ωστόσο, η «πράσινη» ΠΑΕ θέλησε να βάλει… φρένο σε αυτήν τη μεταγραφολογία, τονίζοντας ότι τα δημοσιεύματα αυτά δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα.

Εννοείται πως η συγκεκριμένη διάψευση δεν σημαίνει κιόλας ότι ο 32χρονος μεσοεπιθετικός δεν πρόκειται να φορέσει την πράσινη φανέλα από τον προσεχή Ιούλιο, όταν και θα έχει ολοκληρωθεί το συμβόλαιό του με την «κυανέρυθρη» ΠΑΕ. Άλλωστε, ο Ουζουνίδης γνωρίζει πολύ καλά τον Μασούντ από την κοινή τους συνύπαρξη στον Πανιώνιο και εκτιμά πάρα πολύ τις ικανότητες του Ιρανού ποδοσφαιριστή.

Το γεγονός, μάλιστα, ότι ο Μασούντ μπορεί να μιλά με κάθε ενδιαφερόμενο για εκείνον σύλλογο, τον κάνει ακόμη πιο εύκολη περίπτωση για οποιονδήποτε θέλει να τον εντάξει στο δυναμικό του. Κάτι ανάλογο, άλλωστε, έγινε και με την περίπτωση ακόμη ενός ποδοσφαιριστή του Πανιωνίου, του Μανώλη Σιώπη, ο οποίος από τη νέα σεζόν επιστρέφει στο έμψυχο δυναμικό του Ολυμπιακού.