Τόπο (και) στα νιάτα δείχνει διατεθειμένος να κάνει ο Νίκος Κωστένογλου.

Την ώρα που συνεχίζει δουλειά και δοκιμές στα Σπάτα (προκειμένου να εμφανίσει την ΑΕΚ που έχει δεσμευτεί μετά τη διακοπή), ο «Κωστέ» έδωσε εντολή ν’ ανέβει εκεί το Σάββατο και η β’ ομάδα.

Στην πρώτη ματιά που θα πέσει έπειτα από καιρό στους Νέους, ο τεχνικός της «Ένωσης» ελπίζει να εντοπίσει «φυντάνια» που μπορούν να… ανθίσουν (γιατί όχι) και στην πρώτη ομάδα.

Για μια ακόμα μέρα ο Κωστένογλου συνέχισε την αποστολή «βελτίωση» που έχει δεσμευτεί πως θα φέρει σε πέρας μέχρι την επανέναρξη του πρωταθλήματος. Την Παρασκευή, λοιπόν, επέλεξε να το κάνει με έμφαση κυρίως στην επιθετική ανάπτυξη και λειτουργία της ομάδας.

Στις σχετικές ασκήσεις, δε, έδειξε ξανά πρόθεση για δοκιμές (Ρίκκα αντί του διεθνή Μάκου στα χαφ, Κάρλος ξανά ως επιτελικός και Σιαλμάς σε ρόλο δεξιού χαφ στο 4-2-3-1), αλλά και… εμπιστοσύνη στους νεαρούς (Εγγλέζου και Φούντας προπονήθηκαν ξανά με την ομάδα των θεωρούμενων αναπληρωματικών).

Αυτή την εμπιστοσύνη, δε, δείχνει διατεθειμένος να την αναπτύξει ακόμα περισσότερο μετά την πρωινή (10:00) προπόνηση του Σάββατου. Τότε που (κατόπιν εντολής του) στα Σπάτα θα βρεθεί η β’ ομάδα, προκειμένου να προπονηθεί (και) υπό τις δικές του οδηγίες και να δώσει δείγματα γραφής για το κατά πόσο μπορεί να τροφοδοτήσει την πρώτη ομάδα.

Ακόμα και αν κριθεί, λοιπόν (στη σχετική σύσκεψη που θα έχει μετά το τέλος της προπόνησης με τον Ντανιέλ Μπατίστα) ότι κάτι τέτοιο δεν μπορεί να γίνει άμεσα, το δείγμα ενδιαφέροντος για τους Νέους είναι -αν μη τι άλλο- απ’ τα λίγα θετικά που μπορεί να εντοπίσει κανείς στην καθημερινότητα της ΑΕΚ.

Πηγή: sportfm.gr