Με πίστη για θετικό αποτέλεσμα στις αποσκευές αναχώρησε ο Ολυμπιακός το πρωί για τη Γερμανία εν όψει της αναμέτρησης της Τρίτης με τη Ντόρτμουντ.

Ο Ζαν Μακούν ήταν ο μοναδικός που… έσπασε τη σιωπή εκφράζοντας την αισιοδοξία του. «Ο Ολυμπιακός έχει την ποιότητα για να πάρει θετικό αποτέλεσμα στη Γερμανία», τόνισε ο Καμερουνέζος μέσος, που διεκδικεί θέση στην ενδεκάδα που θα παρατάξει ο Ερνέστο Βαλβέρδε.

Όσο για το ποια γραμμή θεωρεί πως θα κρίνει την αναμέτρηση, απάντησε: «Δεν είναι θέμα κάποιας συγκεκριμένης γραμμής, άμυνας, κέντρου ή επίθεσης. Θα πρέπει να κάνουμε συνολική προσπάθεια για να πάρουμε αυτό που θέλουμε».

Η αποστολή των Πειραιωτών αποτελείται από τους: Κοστάνσο, Μέγερι, Μανιάτη, Αβραάμ Παπαδόπουλο, Μέλμπεργκ, Μαρκάνο, Χολέμπας, Ποτουρίδη, Παπάζογλου, Τοροσίδη, Μοδέστο, Φέισα, Ορμπάιθ, Ιμπαγάσα, Μακούν, Φετφατζίδη, Αμπντούν, Τζεμπούρ, Πάντελιτς και Μιραλάς.

Εκτός έμειναν οι Γέστε (είναι έτοιμος από ιατρικής πλευράς, αλλά ο προπονητής δεν θέλησε να ρισκάρει), Φουστέρ (αναμένεται να είναι έτοιμος για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στις 19 Νοεμβρίου στο Καραϊσκάκη), Γκρμπιτς, Ζαραδούκας, Δασκαλάκης, Χαβίτο, Μόνχε και Βαλεριάνος, που θα συνεχίσουν προπονήσεις μόνοι τους στην Αθήνα.

Πηγή: sport-fm.gr