Να… φύγει και να μην ξανάρθει ο Οκτώβριος, θα λένε στον ΠΑΟΚ. Μετά την εξαιρετική εκκίνηση του «Δικεφάλου του Βορρά» σε Ελλάδα και Ευρώπη, ο μήνας που σήμερα φεύγει αποδείχτηκε καταστροφικός και ολοκληρώθηκε με τη χθεσινή ήττα (3-0) από τον Παναθηναϊκό. Η ομάδα του Λάζλο Μπόλονι είχε στο διάστημα αυτό μόλις μία νίκη, μάλιστα δίχως πειστική εμφάνιση, απέναντι στη Σάμροκ Ρόβερς στην Τούμπα (2-1), ενώ συγκέντρωσε μόλις δύο βαθμούς σε τέσσερα ματς πρωταθλήματος, καθώς έχασε από Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό, ενώ ήρθε ισόπαλη με ΟΦΗ και Άρη.

Ο στόχος του τίτλου, που ίσως βιάστηκαν κάποιοι στις τάξεις της ομάδας να θέσουν με δημόσιες τοποθετήσεις τους, μοιάζει πλέον να απομακρύνεται, καθώς ο πρωτοπόρος Παναθηναϊκός απέχει πέντε βαθμούς έχοντας και δύο ματς λιγότερα. Ο Λάζλο Μπόλονι δεν κατάφερε να βρει λύσεις στα πολλά προβλήματα τραυματισμών και η έλλειψη βάθους στον πάγκο ήταν εμφανής όταν χρειάστηκε να καλυφθούν τα κενά σημαντικών παικτών.

Τα άκουσαν…

Ο εκνευρισμός ήταν διάχυτος μετά τη λήξη του ματς. Ο Λάζλο Μπόλονι είχε έντονο διάλογο με οπαδό που τον έβρισε (η πλειοψηφία πάντως δεν κατηγόρησε τον Ρουμάνο τεχνικό, αλλά τον κάλεσε να… πάρει κεφάλια), ενώ ο Κώστας Χαλκιάς τα άκουσε και ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης σχεδόν φυγαδεύτηκε. Μέσα σε όλα, επιβαρυντικό είναι το φύλλο αγώνος, αφού σε αυτό αναφέρονται οι ρίψεις αντικειμένων και κροτίδων, τα υβριστικά πανό και συνθήματα, αλλά και η προσωρινή διακοπή στο 85’.

Η Ευρώπη δίνει ελπίδα

Με τα πράγματα στο πρωτάθλημα να μην εξελίσσονται καλά, στον ΠΑΟΚ στρέφουν πλέον την προσοχή τους στην Ευρώπη. Την ερχόμενη Πέμπτη ο «Δικέφαλος του Βορρά» αναμετράται με τη Σάμροκ Ρόβερς στην Ιρλανδία και η νίκη είναι μονόδρομος για να διατηρηθεί σε τροχιά πρόκρισης στους «32» του Europa League.

Τα αγωνιστικά προβλήματα είναι πολλά, με τους τραυματισμούς των Γκαρσία, Λίνο, Αθανασιάδη, Τσουκαλά και Ίβιτς. Ο Κοντρέρας αποχώρησε από το χθεσινό ματς με ενοχλήσεις στο δικέφαλο και σήμερα θα εξεταστεί, αλλά εκφράζεται αισιοδοξία πως θα είναι διαθέσιμος.

Πηγή: sport-fm.gr