Στις 4 Νοεμβρίου θα κριθεί εάν η Arboris Capital θα εξουσιοδοτηθεί να φέρει πρόταση για το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών της ΠΑΕ Παναθηναϊκός. Το ΔΣ έδωσε το “ΟΚ” στην διοικούσα επιτροπή να διερευνήσει τους «όρους και τις προϋποθέσεις» κάτω από τις οποίες να μπορέσει να υπάρξει συνεργασία με την εταιρεία.

Αυτό έκανε γνωστό ο Δημήτρης Γόντικας εξερχόμενος από τα γραφεία της ΠΑΕ. «Ολοκληρώθηκε η συνεδρίαση. Εξουσιοδοτήθηκε η Διοικούσα Επιτροπή να διερευνήσει τους όρους και τις προϋποθέσεις που θα μπορούσαμε να συνεργαστούμε με την Arboris Capital», τόνισε ο πρόεδρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

Όταν δέχθηκε ερώτηση για την αγωνιστική άνοδο της ομάδας αλλά και τα τρία πολύ σημαντικά παιχνίδια πρόσθεσε: «Μας ενδιαφέρουν μόνο τα τρια ντέρμπι. Μας αφορά και πάρα πολύ το αγωνιστικό πρόσωπο και τα άλλα έπονται… Θέλουμε και θα κάνουμε τα πάντα για να διατηρηθεί το καλό πρόσωπο και το καλό κλίμα», δήλωσε.

Απαντώντας σε ερώτηση για το εάν νιώθει δικαιωμένος από την άνοδο της ομάδας με την στήριξη που παρείχε στον Ζεσουάλδο Φερέιρα είπε: «Δεν υπάρχει καμία δικαίωση. Και πάλι αν χρειαστεί θα τον στηρίξουμε».

Από την δική του μεριά, εξερχόμενος ο Θανάσης Γιαννακόπουλος δήλωσε:

«Είμαστε υποχρεωμένοι, να ξαναμελετήσουμε πολύ προσεκτικά τους όρους και να δούμε κάτω από ποιούς μπορεί να επιτευχθεί μία τέτοια συμφωνία. Θα ξανασυναντηθούμε έχοντας και την απόφαση της Γενικής Συνέλευσης στα υπόψη και θα αποφασίσουμε».

Όταν του ζητήθηκε να κάνει ένα σχόλιο για τον πρίγκιπα, είπε: ” Κοντός ψαλμός αλληλούια…”

Για τα καθαρά αγωνιστικό κομμάτι, σχολίασε: «Δεν φοβόμαστε τίποτα. Δεν έχει ο Παναθηναϊκός να φοβηθεί τίποτα. Αγωνιστικά θα βρει τον δρόμο του και μπορεί να κατακτήσει και το πρωτάθλημα».

Ουσιαστικά με την απόφαση αυτή, δεν δίδεται καμία ουσιαστική εξέλιξη στο θέμα της εμπλοκής της Arboris Capital στην κούρσα διαδοχής της οικογένειας Βαρδινογιάννη.

Μέχρι τις 4 Νοεμβρίου λοιπόν, ο Σαουδάραβας πρίγκιπας παίζει μόνος του, και έχει όλη την ευχέρεια να προχωρήσει σε οριστική συμφωνία με τον Γιάννη Βαρδινογιάννη αναλαμβάνοντας τις τύχες της ομάδας.

Πηγή: sportfm.gr