Διαφορετική εικόνα από αυτή των τελευταίων ημερών είχε η Παιανία. Δεν ήταν μόνο η επιστροφή των διεθνών που χαροποίησε τον Ζεσουάλντο Φερέιρα, αλλά το γεγονός ότι ο Ρούντολφ Γκέργκελί προπονήθηκε κανονικά και λογικά θα είναι σε θέση να αγωνιστεί στην Ξάνθη.

Ο Ούγγρος διεθνής είχε ζητήσει να αποκλειστεί από την αποστολή των Μαγυάρων στο τελευταίο παιχνίδι των προκριματικών, αφού έτσι κι αλλιώς δεν υπήρχαν ελπίδες πρόκρισης, προκειμένου να μην επιβαρυνθεί η κατάστασή του, αφού αντιμετώπιζε πρόβλημα τραυματισμού.

Αυτή η κίνηση αποδείχθηκε απολύτως σωστή, αφού τελικά ο Ρούντολφ κατάφερε να βγάλει ολόκληρο το πρόγραμμα της προπόνησης. Αντίθετα, οι Έλληνες διεθνείς (Καραγκούνης, Κατσουράνης, Βύντρα, Σπυρόπουλος, Μαυρίας, Λαγός) αλλά και ο Κουίνσι ακολούθησαν πρόγραμμα αποθεραπείας.

Το πρόγραμμα για τους ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού περιελάμβανε: ζέσταμα, ασκήσεις κυκλοφορίας της μπάλας, παιχνίδι σε έξι μικρές εστίες και δίτερμα σε μικρό χώρο.

Ατομικά προπονήθηκαν ο ποδοσφαιριστές που αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμών, δηλαδή οι Κοτσόλης, Τοτσέ, Χριστοδουλόπουλος και Σεϊταρίδης.

Πηγή:
sportfm.gr