Στον «αέρα» παραμένει η πρεμιέρα της Primera Division. Κατά τη διάρκεια της χθεσινής ημέρας υπήρξε συνάντηση της Επαγγελματικής Ποδοσφαιρικής Λίγκας (LFP) με την Ένωση Ισπανών Ποδοσφαιριστών (AFE), όμως για ακόμη μία φορά δεν επήλθε συμφωνία ανάμεσα στις δύο πλευρές.

«Δεν υπάρχει κάτι νεότερο. Καταλαβαίνω ότι ο κόσμος θέλει να ξεκινήσει το πρωτάθλημα, αλλά πρέπει να σκεφτούμε τους παίκτες που βρίσκονται σε δύσκολη θέση. Δεν πληρώνονται και δεν έχουν εγγυημένα συμβόλαια. Θα ήμουν πιο αισιόδοξος, αλλά δεν μπορώ να είμαι», ανέφερε αρχικά ο εκπρόσωπος της AFE, Λουίς Γκιλ, και πρόσθεσε:

«Η απεργία παραμένει σε ισχύ και θα συνεχιστεί μέχρι να φτάσουμε σε συμφωνία». Υπενθυμίζεται ότι η Ένωση Ισπανών Ποδοσφαιριστών διεκδικεί τα οφειλόμενα ύψους 50 εκατ. ευρώ για περισσότερους από 200 ποδοσφαιριστές (πέρυσι τα χρέη ήταν σχεδόν 15 εκατ. ευρώ σε 100 ποδοσφαιριστές). Σήμερα το μεσημέρι αναμένεται να πραγματοποιηθεί νέα συνάντηση ανάμεσα στις δύο πλευρές, με την ελπίδα να δώσουν τα χέρια και να ξεκινήσει την επόμενη εβδομάδα το πρωτάθλημα.

Πηγή: sportfm.gr