Προετοιμασμένος να παλέψει σκληρά για μια θέση στην ενδεκάδα του ΠΑΟΚ, έχοντας να συναγωνιστεί τον Πάμπλο Γκαρσία και τον Αρίας στα χαφ, εμφανίστηκε ο Κοστίν Λαζάρ μιλώντας σε συμπατριώτες του. «Δεν φοβάμαι κανέναν. Θα διεκδικήσω την ευκαιρία μου να παίξω», είπε ο Ρουμάνος χαφ στην ιστοσελίδα «sport.ro».

«Ο ανταγωνισμός είναι μεγάλος. Υπάρχει ο Ουρουγουανός Πάμπλο Γκαρσία που έπαιξε στη Μίλαν και τη Ρεάλ, υπάρχει ο Κολομβιανός Αρίας αλλά δεν φοβάμαι κανέναν. Θα διεκδικήσω την ευκαιρία μου να παίξω», σημείωσε ο Ρουμάνος χαφ του ΠΑΟΚ και συνέχισε: «Εδώ οι οπαδοί είναι πολύ φανατικοί όπως στη Ραπίντ. Αλλά στον ΠΑΟΚ σε ένα φιλικό έρχονται 15.000 κόσμος και στα επίσημα κοντά 30.000»!

Κλείνοντας, εξέφρασε το παράπονό του που άργησε να περάσει τα σύνορα της πατρίδας του: «Λυπάμαι που έμεινα στη Ρουμανία τόσα χρόνια. Ήθελα πολύ να παίξω στο εξωτερικό. Αν ήθελα να μείνω στη Ρουμανία θα είχα δεχθεί μία από τις τέσσερις προτάσεις που είχα. Δεν ήθελα όμως να παίξω στην Κλουζ, τη Στεάουα ή τη Ντιναμό. Η Ραπίντ θα είναι πάντα στην καρδιά μου. Της εύχομαι να πάρει το πρωτάθλημα…»

Πηγή: sportfm.gr