Ουδέτερη στάση κράτησε ο πρόεδρος της Κέρκυρας, Γιώργος Λιμπάντσης, στις εκλογές της Σούπερ Λιγκ για την ανάδειξη νέου Προέδρου.

Ο Κερκυραίος παράγοντας ανέλαβε τα ηνία της «κυανέρυθρης» ΠΑΕ μόλις στις 3 Ιουλίου και ως νέος Πρόεδρος, αλλά και ως καινούργιο μέλος της Σούπερ Λιγκ, θέλησε στις αρχαιρεσίες να κρατήσει ίσες αποστάσεις και να μην πάρει το μέρος του ενός ή του άλλου υποψηφίου, ειδικά βλέποντας πως η διαδικασία ήταν αμφίρροπη και η δική του ψήφος θα επηρέαζε και θα έκρινε το αποτέλεσμα.

Μάλιστα, ο κ. Λιμπάντσης έπαιξε και το ρόλο του… πυροσβέστη, καθώς όταν κάποια στιγμή τα πνεύματα οξύνθηκαν και δημιουργήθηκε ένταση, εκείνος παρενέβη και συνέστησε ηρεμία και σύνεση, ώστε η διαδικασία να κυλίσει ομαλά..

Μετά από αυτήν την εξέλιξη η Σούπερ Λιγκ παραμείνει ακέφαλη, καθώς κατά τη συνεδρίαση του διοικητικού συμβολαίου της Πέμπτης αποφασίστηκε αναβολή στη διαδικασία εκλογής νέου προέδρου.

Η ισοπαλία των δύο υποψηφίων, του Γιώργου Σπανού και του Θανάση Κανελλόπουλου, μετά από δύο ψηφοφορίες, οδήγησε σε αδιέξοδο την όλη διαδικασία και μετέφερε τις εξελίξεις για τον επόμενο μήνα.

πηγή: gazzetta.gr