Οι διαπραγματεύσεις ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Στράτο Περπέρογλου συνεχίζονται, αλλά η διαφορά που υπάρχει ανάμεσα στις δύο πλευρές είναι μεγάλη.

Και δεν έχει να κάνει με το οικονομικό κομμάτι, αλλά με τη διάρκεια του συμβολαίου. Γι’ αυτό και οι «πράσινοι» έχουν έρθει σε επαφή με τον Πατ Καλάθη.

Ο Στράτος Περπέρογλου ζητάει τριετές συμβόλαιο με το συνολικό ποσό να αγγίζει τα 2 εκατ ευρώ, αλλά ο Παναθηναϊκός του προσφέρει διετές με οψιόν να μπορεί να φύγει μετά τον δεύτερο χρόνο εάν οι πρωταθλητές Ευρώπης του δώσουν κάποια συγκεκριμένα χρήματα. Τα λεφτά που δίνει η ομάδα του Ζέλικο Ομπράντοβιτς στον παίκτη δεν απέχουν πολύ από τα «θέλω» του 27χρονου φόργουορντ και η διαφορά ανάμεσα στις δύο πλευρές εντοπίζεται στη χρονική διάρκεια του συμβολαίου.

Οι «πράσινοι» βλέπουν πως δύσκολα θα καλυφθεί η διαφορά γι’ αυτό και προσπαθούν να καλύψουν τα νώτα τους. Οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού έχουν έρθει σε επαφή με τον ατζέντη του Πατ Καλάθη, ο οποίος έχει τον ίδιο μάνατζερ με τον αδερφό του, Νικ, και έτσι οι διαπραγματεύσεις είναι κάπως πιο εύκολες. Η πρόταση που έχει γίνει στον 26χρονο φόργουορντ είναι αρκετά καλή και όλα δείχνουν πως οι δύο πλευρές είναι πολύ κοντά στο να δώσουν τα χέρια και ο Πατ Καλάθης να… επιβραβευθεί για την εκπληκτική σεζόν που έκανε με τον Κολοσσό Ρόδου.

πηγή: superbasket