Ένα δυσάρεστο νέο επιφύλασσε η πρωινή προπόνηση του Σαββάτου για τον Λάζλο Μπόλονι. Ο Γιώργος Φωτάκης τραυματίστηκε και εκφράζονται φόβοι από το ιατρικό τιμ του ΠΑΟΚ για πρόβλημα στο μηνίσκο. Αντίθετα, ο Ρουμάνος τεχνικός είδε τους Πάμπλο Γκαρσία και Βλάνταν Ίβιτς να παίρνουν μέρος στις ασκήσεις με μπάλα.

Ο Γιώργος Φωτάκης «γύρισε» το πόδι του σε μια διεκδίκηση της μπάλας με τον Γκαρσία και η επιθυμία του ιατρικού τιμ του «Δικεφάλου του Βορρά» είναι να εξεταστεί άμεσα για να διαπιστωθεί το μέγεθος της ζημιάς που έχει υποστεί. Το θέμα είναι πως το τοπικό νοσοκομείο δεν λειτουργεί σήμερα Σάββατο.

Oι γιατροί της ομάδας έχουν εκφράσει την ανησυχία τους πως υπάρχει πρόβλημα στον μηνίσκο αλλά περισσότερα συμπεράσματα θα είναι σε θέση να βγάλουν τις επόμενες ώρες έχοντας στα χέρια τους και τα αποτελέσματα των εξετάσεων.

Το ευχάριστα για τον Ρουμάνο τεχνικό ήρθαν από τους Πάμπλο Γκαρσία και Βλάνταν Ίβιτς που συμμετείχαν σε μέρος του προγράμματος. Ο Μπόλονι δούλεψε στον τομέα της κατοχής και της κυκλοφορίας της μπάλας.

Στο γήπεδο, όπου έγινε η προπόνηση ήταν παρόντες και οι Θοδωρής Ζαγοράκης και Ζήσης Βρύζας και παρακολούθησαν την προπόνηση.

Πηγή: sport-fm.gr