Ο Λιούμπομιρ Φέισα έφτασε στην Αθήνα από το Βελιγράδι λίγο πριν τις 13:00. Αμέσως μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο “Metropolitan” με το οποίο συνεργάζονται οι «ερυθρόλευκοι». Εκεί ο Σέρβος μέσος υποβλήθηκε σε εξονυχιστικές εξετάσεις στο τραυματισμένο του γόνατο.

Αν και αρχικά υπήρξε ο εκτίμηση ότι στη συνέχεια ο Φέισα θα υποβαλλόταν και σε εργομετρικές εξετάσεις και κατόπιν θα πραγματοποιούταν η παρουσίασή του, τα πλάνα άλλαξαν.

Το επιτελείο των πρωταθλητών αποφάσισε να μεταφέρει τις εργομετρικές εξετάσεις αύριο έτσι ώστε ο παίκτης να είναι ξεκούραστος. Έτσι αύριο θα πέσουν στο τραπέζι τα αποτελέσματα και η γνωμάτευση των ιατρικών από τις ιατρικές εξετάσεις, με τα πρώτα μηνύματα να είναι θετικά, αλλά και τα αποτελέσματα των εργομετρικών που θα υποβληθεί.

Από τον… συμψηφισμό τους θα αποφασιστεί εάν ο Ολυμπιακός θα ενεργοποιήσει την συμφωνία του με την Παρτιζάν και τον παίκτη.

Στην περίπτωση που όλα πάνε καλά και ο παίκτης υπογράψει, θα παρουσιαστεί και στους εκπροσώπους του Τύπου, κάνοντας τις πρώτες του δηλώσεις σαν παίκτης των «ερυθρολεύκων».

Πηγή: sport-fm.gr