Σε συνεχείς διαπραγματεύσεις με την πλευρά του Τζιμπρίλ Σισέ βρίσκεται η Λάτσιο, η οποία έχει ανεβάσει την προσφορά της στα 1.7 εκατομμύρια ευρώ ετησίως με τον Γάλλο επιθετικό να ζητά 2 εκατ. ευρώ. Όσο όμως αυξάνονται οι ετήσιες απολαβές του αρχηγού του Παναθηναϊκού, τόσο μειώνονται τα χρήματα που δίνουν οι Ιταλοί στους «πράσινους», γεγονός που ίσως οδηγήσει σε «ναυάγιο» τη μεταγραφή.

Σημαντική παραμένει η διαφορά στα χρήματα που δίνει η Λάτσιο στον Τζιμπρίλ Σισέ, με αυτά ζητάει ο ίδιος. Οι διοικούντες την ιταλική ομάδα έχουν αυξήσει την προσφορά τους από τα 1.3 που έδιναν στην αρχή, στα 1.7 εκατομμύρια ευρώ, ποσό όμως που εξακολουθεί να απέχει από τα 2 εκατ. ευρώ που ζητά ο παίκτης. Όπως τονίζει μάλιστα η Sportday, οι «λατσιάλι» είναι διατεθειμένοι να αυξήσουν κι άλλο την προσφορά τους στον Γάλλος στράικερ, μειώνοντας παράλληλα την προσφορά τους στον Παναθηναϊκό για την απόκτησή του. Οι «πράσινοι» έχουν ξεκαθαρίσει ότι δεν πέφτουν κάτω από τα 5 εκατομμύρια ευρώ, αν και οι απαιτήσεις τους ξεκινούν από τα 7.

Με τα δεδομένα αυτά, είναι πλέον ορατό το ενδεχόμενο να «χαλάσει» η δουλειά και να μην γίνει η μεταγραφή, αν δεν ικανοποιηθούν ομάδα και παίκτης, κάτι που θα γίνει μόνο αν αυξήσει την προσφορά της η Λάτσιο ή αν υπάρξουν αμοιβαίες υποχωρήσεις. Στο «τριφύλλι» περιμένουν να έρθουν σε συμφωνία Λάτσιο και Σισέ και μετά να μπουν σε διαπραγματεύσεις για το ποσό της μεταγραφής. Βέβαια, εκτός από τον ιταλικό σύλλογο, για τον διεθνή επιθετικό ενδιαφέρονται οι Γαλατασαράι και ομάδες από Αγγλία.

Πηγή: sport-fm.gr