Παρελθόν και τυπικά από την τεχνική ηγεσία του ΠΑΟΚ αποτελεί ο Μάκης Χάβος. Ο 42χρονος τεχνικός, όπως αναμενόταν, αποχωρεί από τον «δικέφαλο του Βορρά», η διοίκηση του οποίου έχει ήδη αποφασίσει να κινηθεί για την απόκτηση ξένου προπονητή.

Η ΠΑΕ ανακοίνωσε επίσημα το μεσημέρι της Πέμπτης ότι το συμβόλαιο με τον Μάκη Χάβο, που ολοκληρώθηκε, δεν πρόκειται να ανανεωθεί.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ:

“Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει ότι το συμβόλαιο του Μάκη Χάβου, το οποίο ολοκληρώθηκε, δεν θα ανανεωθεί.

Ευχαριστούμε τον μέχρι πρότινος προπονητή της ομάδας για την προσφορά του και του ευχόμαστε καλή επιτυχία στη συνέχεια της σταδιοδρομίας του”.

Την απόφαση να προχωρήσει στην πρόσληψη ενός ξένου προπονητή εγνωσμένης αξίας για να αντικαταστήσει τον Μάκη Χάβο στον πάγκο του ΠΑΟΚ πήρε η διοίκηση του συλλόγου. Ο Θοδωρής Ζαγοράκης έχει κάνει κάποιες επαφές, αλλά δεν έχει ακόμη συμφωνήσει με κάποιον προπονητή, κάτι που προτίθεται να έχει κάνει μέσα στις επόμενες δύο εβδομάδες για να αρχίσει το ταχύτερο δυνατό ο σχεδιασμός για τη νέα σεζόν.

Στις τάξεις του «Δικεφάλου του Βορρά» θεωρούν πως το όνομα του νέου προπονητή θα είναι αρκετό για να δώσει στον κόσμο της ομάδας τη βεβαιότητα πως δεν θα επαναληφθούν τα λάθη της φετινής σεζόν με τις πολλές αλλαγές προπονητή.

Πηγή: sport-fm.gr