Στο πάθος και την αποφασιστικότητα που έδειξαν οι παίκτες του ΠΑΟΚ στην αναμέτρηση με την ΑΕΚ, στάθηκε ο Μάκης Χάβος. «Με τη μαγκιά σας τα καταφέρατε», τους είπε για να τους απονείμει τα εύσημα για τη νίκη και την κατάληψη της κορυφής. Επιστρέφει στην ενδεκάδα ο Τσιρίλο με Παναθηναϊκό -Τσουκαλάς ο αντι-Γκαρσία. Προπονήθηκαν Μουσλίμοβιτς και Ελ Ζαρ.

Συγχαρητήρια από Χάβο

Ανακούφιση και κυρίως ικανοποίηση -λόγω της κατάληψης της πρώτης θέσης στα πλέι οφ- επικρατεί στο στρατόπεδο του ΠΑΟΚ, με τον Μάκη Χάβο να συγχαίρει τους ποδοσφαιριστές του για τη νίκη επί της ΑΕΚ, στη σύντομη ομιλία του πριν το ξεκίνημα της σημερινής προπόνησης στη Σουρωτή και να στρέφει την προσοχή στο επίσης σημαντικό παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ.

«Συγχαρητήρια για τη νίκη και την εμφάνισή σας την περασμένη Τετάρτη. Τα καταφέρατε με τη μαγκιά σας. Η νίκη ήρθε γιατί είχατε πάθος και αποφασιστικότητα, στοιχεία τα οποία πρέπει να βγάλετε και στο ματς της Κυριακής (σ.σ. με τον Παναθηναϊκό). Έτσι θα πάρουμε θετικό αποτέλεσμα».

Βασικοί Τσιρίλο-Τσουκαλάς

Δύο αλλαγές αναμένεται να προκύψουν στην ενδεκάδα του ΠΑΟΚ συγκριτικά με τον αγώνα της περασμένης Τετάρτης με την ΑΕΚ στην Τούμπα. Ο Τσιρίλο θα επιστρέψει στο κέντρο της άμυνας, ενώ ο Τσουκαλάς θα αναλάβει το ρόλο του (τιμωρημένου) Γκαρσία στα χαφ.

Σε σύστημα 4-2-3-1 τερματοφύλακας θα είναι ο Χαλκιάς, στην άμυνα -από τα αριστερά προς τα δεξιά- οι Λίνο, Κοντρέρας, Τσιρίλο και Έτο, στα χαφ το δίδυμο Βιτόλο-Τσουκαλά, σε ρόλο επιτελικού μέσου τον Φωτάκη (αντί του τραυματία Ίβιτς), στα άκρα τους Βιεϊρίνια (αριστερά) και Σαλπιγγίδη (δεξιά) και στην κορυφή της επίθεσης ο Αθανασιάδης.

Κανονικά πήραν μέρος στην προπόνηση οι Μουσλίμοβιτς και Ελ Ζαρ δείχνοντας να έχουν ξεπεράσει τις ενοχλήσεις στην περιοχή των προσαγωγών.

Πηγή: sportfm.gr