Το ενδιαφέρον στο Championnat παραμένει αμείωτο με τις Λιλ και Μαρσέιγ να διεκδικούν τον τίτλο. Οι πρωτοπόροι «Λιλουά», μετά από δύο σερί «γκέλες» έδωσαν την ευκαιρία στους Μασσαλούς να πλησιάσουν στον ένα βαθμό αλλά και εκείνοι να έχουν στο μυαλό τους, τον τελικό του Λιγκ Καπ κόντρα στην Μονπελιέ.

Η Λιλ, που βρίσκεται μέσα και στους δύο στόχους της, δεν έχει εύκολο έργο στην έδρα της Λοριάν. Η ψυχολογία των «Λιλουά» βρίσκεται στα ύψη μετά την πρόκριση της στον τελικό του Κυπέλλου και θέλει να πάρει το τρίποντο για να έχει το πάνω χέρι σε ότι έχει να κάνει με τον τίτλο του πρωταθλητή.

Η Μαρσέιγ έχει τελικό Λιγκ Καπ κόντρα στην Μονπελιέ αλλά θα ρίχνει κλεφτές ματιές το τι θα γίνεται στο «Μουστουάρ». Το ματς της αγωνιστικής θα το δώσει την Τετάρτη με αντίπαλο τη Νις.

Η, τρίτη στον βαθμολογικό πίνακα, Λιόν θα περιμένει την άλλη εβδομάδα για να αγωνιστεί κόντρα στην Μονπελιέ ενώ η Παρί Σεν Ζερμέν θα φιλοξενηθεί από την Μπρεστ. Η Ρεν θα έχει δύσκολο έργο για να μπει στην τετράδα αφού αντιμετωπίζει την Μονακό στο «Λουί II».

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 32ης αγωνιστικής:

Κυριακή, 24/4

Βαλενσιέν-Σοσό (18:00)
Καέν-Τουλούζ
Μονακό-Ρεν
Μπορντό-Σεντ Ετιέν
Μπρεστ-Παρί Σεν Ζερμέν
Νανσί-Αρλ
Οσέρ-Λανς
Λοριάν-Λιλ (22:00)

Τετάρτη, 27/4

Μαρσέιγ-Νις (20:00)
Λιόν-Μονπελιέ (21:40)

Η επόμενη (33η) αγωνιστική:

Σάββατο, 30/04

Λανς-Λοριάν
Λιλ-Αρλ
Ρεν-Μπορντό
Σοσό-Νανσί
Παρί Σεν Ζερμέν-Βαλενσιέν

Κυριακή, 1/05

Μαρσέιγ-Οσέρ
Μονπελιέ-Μπρεστ
Νις-Καέν
Τουλούζ-Λιόν
Σεντ Ετιέν-Μονακό

Πηγή: sportfm.gr