Ξανά με το 4-3-3 θα αγωνιστεί ο Παναθηναϊκός απέναντι στον Αστέρα Τρίπολης την Κυριακή, για την 29η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας.

Δεδομένης της απουσίας του Πετρόπουλου και ελλείψει άλλου επιθετικού, ο Σισέ που επιστρέφει μετά την τιμωρία του στην κορυφή της επίθεσης,όπού θα είναι μόνος του.

Την Πέμπτη κυκλοφορούν τα εισιτήρια του παιχνιδιού, που εκτός του «Πετρόγκόλ», ο Φερέιρα δεν θα έχει στη διάθεσή του τον τιμωρημένο Καντέ, ενώ μάχη δίνεται για να προλάβουν οι Νίνης και Χριστοδουλόπουλος.

Ακόμη μια εβδομάδα που ο Ζεσουάλδο Φερέιρα θα ήθελε να δουλέψει το 4-4-2 δεν μπορεί, αφού μια οι κάρτες, μια οι τραυματισμοί, δεν αφήνουν τον Πορτογάλο να εφαρμόσει την τακτική που επιθυμεί. Ο Πετρόπουλος είναι οριστικά εκτός, αφού και στην προπόνηση της Τετάρτης υποβλήθηκε σε θεραπεία.

Απο εκεί και πέρα, ατομικό πρόγραμμα έκαναν και οι Νίνης, Χριστοδουλόπουλος, που θα δώσουν μάχη για να προλάβουν το ματς της Κυριακής, με τις πιθανότητες πάντως να μην είναι υπέρ τους. Μόνος του προπονήθηκε και ο Σπυρόπουλος, ο οποίος δεν έχει κάτι σοβαρό και αναμένεται κανονικά στην αποστολή. Αντίθετα, κανονικά προπονήθηκε ο Λουίς Γκαρσία.

Στη σημερινή προπόνηση, στο Αθλητικό Κέντρο της Παιανίας οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού έκαναν ζέσταμα, ακολούθως εκτέλεσαν ασκήσεις κυκλοφορίας της μπάλας, στη συνέχεια επιδόθηκαν σε ασκήσεις ταχυδύναμης με τελείωματα και ολοκλήρωσαν το πρόγραμμα με δίτερμα.

Πηγή: sportfm.gr