Μετά από περίπου δύο μήνες ο Παναθηναϊκός έχει και πάλι πρόεδρο, καθώς όπως έγινε γνωστό ο πρώην πρόεδρος του Συνασπισμού, Νίκος Κωνσταντόπουλος είναι το πρόσωπο που επέλεξε ο Γιάννης Βαρδινογιάννης για την προεδρία και θα προτείνει σήμερα στο διοικητικό συμβούλιο.

Ο Κωνσταντόπουλος αντιπροσωπεύει εν μέρει το προφίλ που έβγαζε το περιβάλλον Τζίγγερ για πρόεδρο «γνωστό στο πανελλήνιο» αλλά σε καμία περίπτωση δεν αγγίζει το «κοινά αποδεκτός», καθώς μιλάμε για ένα πολιτικό πρόσωπο που ουδέποτε είχε κάποια στενή σχέση με τον σύλλογο και φυσικά το ποδόσφαιρο.

Από κει και πέρα, η… έκπληξη του Γιάννη Βαρδινογιάννη με τον Κωνσταντόπουλο βασίζεται στο ότι ο νέος πρόεδρος έχει κύρος και πως θα μπορέσει να βοηθήσει το κλαμπ σε τομείς που σύμφωνα με τον μεγαλομέτοχο υπήρχε πρόβλημα. Ο έμπειρος δικηγόρος θα αναλάβει την εκπροσώπηση της ομάδας σε συναντήσεις με την Πολιτεία τόσο για θέματα του ποδοσφαίρου όσο και του γηπέδου και θα μπορέσει με τις διασυνδέσεις του να δώσει λύσεις στα «πράσινα» προβλήματα.

Εν τω μεταξύ, αυτή την ώρα συνεδριάζει το Δ.Σ της ΠΑΕ, στο οποίο βρίσκεται ο Τζίγγερ για να παρουσιάσει τον νέο πρόεδρο και να τον προτείνει στο συμβούλιο για να εκλεχθεί. Κάτω από τα γραφεία των «πρασίνων» βρίσκονται περίπου 30 φίλοι του Παναθηναϊκού.

Πηγή: gazzetta.gr