Ο Ολυμπιακός νίκησε με 3-2 σετ την ΑΕΚ για το πρωτάθλημα του βόλεϊ γυναικών, σε ένα παιχνίδι που σημαδεύτηκε από τον τραυματισμό της Ιωάννας Πολυνοπούλου, με τις παίκτριες των δύο ομάδων να ξεσπάνε σε κλάματα.
Λίγο πριν το τέλος του 4ου σετ, με το σκορ στο 24-23, η νεαρή κεντρική της Ένωσης προσπάθησε να κάνει μπλοκ και κατά την… προσγείωσή της πάτησε στο πόδι συμπαίκτριας της και έπεσε στο έδαφος σφαδάζοντας από τον πόνο.
Η σκηνή ήταν πραγματικά ανατριχιαστική, με τις παίκτες τόσο της ΑΕΚ όσο και του Ολυμπιακού να ξεσπάνε σε κλάματα την ώρα που η Πολυνοπούλου υπέφερε.
Όπως και να έχει, το παιχνίδι συνεχίστηκε και οι «ερυθρόλευκες» πήραν τη νίκη με 3-2 σετ, με τις «κιτρινόμαυρες», από την άλλη πλευρά, να εύχονται τα καλύτερα στη συμπαίκτριά τους μετά τον τραυματισμό της.