Το γκολ του Ζότα στο 9ο λεπτό ήταν αρκετό στη Λίβερπουλ για να πάρει την εκτός έδρας νίκη με 1-0 επί της Κρίσταλ Πάλας, αποτέλεσμα που τη διατηρεί στην 1η θέση της Premier League ό,τι κι αν γίνει στα υπόλοιπα παιχνίδια της 7ης αγωνιστικής.

Οι «κόκκινοι» ήθελαν να πάνε ως πρωτοπόροι στη διακοπή του Οκτωβρίου λόγω εθνικών ομάδων και μπήκαν δυνατά στο παιχνίδι, ανοίγοντας το σκορ στο 9ο λεπτό με τον Ζότα, ο οποίος βρήκε στην κίνηση τη μπάλα μετά την ωραία πάσα του Χάκπο.

Από νωρίς, επομένως, το σκορ ήταν 0-1, με την ομάδα του Άρνε Σλοτ να διαχειρίζεται στη συνέχεια την κατάσταση και τους γηπεδούχους να γίνονται απειλητικοί στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου με τον Σαρ αλλά ο Άλισον αντέδρασε σωστά.

Στο β’ μέρος, στο 57′ ο Σαλάχ θα μπορούσε να κλειδώσει τη νίκη για τη Λίβερπουλ αφού βγήκε τετ α τετ αλλά ο Χέντερσον απέκρουσε, με την Κρίσταλ Πάλας, από την άλλη πλευρά, να απειλεί στο 70′ με το σουτ του Έσε που απέκρουσε ο Άλισον.

Έτσι, το 0-1 έμεινε ως το τέλος, με τους «κόκκινους» να πάνε στους 18 βαθμούς, έχοντας 6 νίκες και μόνο μία ήττα, από τη Νότιγχαμ Φόρεστ, στις πρώτες 7 αγωνιστικές.