Η κακή εμφάνιση του Ολυμπιακού κόντρα στην ΑΕΚ, αλλά γενικότερα το μέτριο πρόσωπο που παρουσιάζουν οι «ερυθρόλευκοι» στους τελευταίους αγώνες άνοιξαν την όρεξη στη Βαλένθια, που-κατά δήλωση του προπονητή της Σβέτισλαβ Πέσιτς-έρχεται για τη νίκη στο ΣΕΦ την Τετάρτη. Ο Παναγιώτης Βασιλόπουλος γνωρίζει καλά πως είναι στο χέρι της ομάδας του να… κόψει τον αέρα στις «νυχτερίδες».

«Η Βαλένθια είναι καλή ομάδα κι έρχεται στην Αθήνα για τη νίκη. Μετά τον τρόπο που αγωνιστήκαμε απέναντι στην ΑΕΚ, της δώσαμε δικαίωμα να το πιστέψει. Αυτό που φοβόμαστε είναι κυρίως ο κακός μας εαυτός κι όχι οι αντίπαλοι μας», δήλωσε ο φόργουορντ από τον Πύργο και πρόσθεσε: «Πρέπει να είμαστε απόλυτα συγκεντρωμένοι, να τρέξουμε πολύ και να παίξουμε δυνατά».

Στόχος του Ολυμπιακού είναι η νίκη, ει δυνατόν και με μία καλή διαφορά εν όψει του αγώνα που θα γίνει σε δύο εβδομάδες στην Ισπανία, προκειμένου-αφού εξασφαλίσει την πρόκριση-να διεκδικήσει και την πρωτιά του ογδόου ομίλου του Top 16 κόντρα στη Φενέρμπαχτσε/Ούλκερ στην Κωνσταντινούπολη.

Διαιτητές του αγώνα θα είναι οι Φάμπιο Φακίνι (Ιταλία), Σρέτεν Ράντοβιτς (Κροατία) και Τολγκά Σαχίν (Ιταλία).

Πηγή: sport-fm.gr