Η εικόνα του Ολυμπιακού από την αρχή της σεζόν δεν είναι και τόσο καλή και για δεύτερη φορά μέσα σε λίγες μέρες ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ τα είπε αναλυτικά με τους παίκτες του, λίγες ώρες πριν το ματς με τον Ατρόμητο, ώστε να βρεθεί η λύση.

Πριν τον αγώνα με τη Λιόν στη Γαλλία για την 1η αγωνιστική της League Phase του Europa League ο Ισπανός προπονητής και οι παίκτες είχαν κάνει μια συζήτηση για την εικόνα της ομάδας και το πώς αυτή θα βελτιωθεί.

Τώρα, μετά την ήττα από τους Γάλλους και λίγες ώρες πριν τον αγώνα με τον Ατρόμητο για την 6η αγωνιστική του πρωταθλήματος, έγινε εκ νέου συζήτηση ανάμεσα στον Μεντιλίμπαρ και τους παίκτες. Μια συζήτηση, κατά τη διάρκεια της οποίας οι δύο πλευρές είπαν όλα όσα πιστεύουν, με την ελπίδα τα πράγματα να πάνε καλύτερα από εδώ και πέρα.

Για να συμβεί αυτό, μάλιστα, αναμένεται να υπάρξουν και αλλαγές στην 11άδα ή και στο σύστημα, με τον Ολυμπιακό να έχει μπροστά του το παιχνίδι με τον Ατρόμητο και στη συνέχεια αυτό με τη Μπράγκα και αμέσως μετά το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.

Τρία πολύ σημαντικά παιχνίδια, στα οποία, καλό για όλους στην ομάδα, θα είναι να υπάρξει βελτίωση και νίκες.